smigler Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 No Mandzukicowi to co najwyżej może prąd od mózgu odciąć i złapie jakieś głupie czerwo. Myślę, że o to chodziło Makkowi chociaż dziwnie to sformułował. Quote Link to comment
Fenomen Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 na każdej pozycji mają gracza światowego formatu Aż spytam... który z bramkarzy i obrońców chorwackich jest graczem światowego formatu? yaneck1 sie troche rozpedzil, ale jest tam paru fajnych graczy w defensywie Subasic to nie jest zaden ogorkowy bramkarz a w obronie maja m. in. Jedvaja, Corluke (choc ten akurat jest troche przereklamowany) i przede wszystkim Vrsaljko, ktory IMO w nastepnym sezonie bedzie gral w znacznie lepszym klubie niz obecne Sassuolo Quote Link to comment
FYM Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Ja nie twierdzę, że mają ogórków. Tylko nie widzę tam nikogo światowego formatu :P Quote Link to comment
yaneck1 Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 na każdej pozycji mają gracza światowego formatu Aż spytam... który z bramkarzy i obrońców chorwackich jest graczem światowego formatu? bramkarz to może nie, obrońcy Srna chyba nie powiesz ze jest słaby noi moj cichy fworyt Jedvaj Quote Link to comment
klinsmann Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Srna jest słaby jak herbata ulung Quote Link to comment
FYM Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 na każdej pozycji mają gracza światowego formatu Aż spytam... który z bramkarzy i obrońców chorwackich jest graczem światowego formatu? bramkarz to może nie, obrońcy Srna chyba nie powiesz ze jest słaby noi moj cichy fworyt Jedvaj Srna graczem światowego formatu? Ochłoń ;) Quote Link to comment
yaneck1 Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 najłatwiej okrzyknąć się wielkim znawcą, a turniej to zweryfikuje, srna jest kapitanem w szachtarze, wspiera ofensywe, ma juz troche lat na karku i rownie dobrze moze mu wyjsc turniej albo i nie, szczerze to i tak mi sie wydaje ze z chorwatami roznie moze być, a najprawdopodobniej skonczy sie na wyjsciu z grupy i podaj mi HYM chociaż 1 przykład piłkarza podobnie grającego do Mandzu, ktory potrafi takodbierać gały będąc snajperem i z błyskniem geniuszu w polu karnym Quote Link to comment
FYM Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Ale co ma turniej weryfikować? Srna ma za sobą wiele lat piłkarskiej kariery i pokazał już swój poziom. I co ma Mandzukić do Srny? :| Quote Link to comment
yaneck1 Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 dla CIebie nie jest graczem światowego formatu, dla mnie jak najbardziej tak, zresztą myślisz że juve ze swoją polityką transferową sprowadziło by jakiegoś niziołka? Quote Link to comment
FYM Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Co ty wygadujesz? Przecież rozmawiamy o Srnie, a nie Mandzukiciu Quote Link to comment
yaneck1 Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 dialog wywiazal sie z tego ze pisales ze tam nie ma nikogo swiatowego formatu, przekonamy sie na turnieju i kropka nie chce spin Quote Link to comment
smigler Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 On pisał to o obronie i bramce typq Quote Link to comment
yaneck1 Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 adwokat diabła, dobra poddaje sie chorwacja i tak tylko z grupy wyjdzie, a jak nie to nałykam sie witaminy C Quote Link to comment
klinsmann Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 a jak nie to nałykam sie witaminy C jak to sprawdzimy ? :> Quote Link to comment
Qu. Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Nie no, z tym Srną to przesadziłeś Wiadomo, fajnie, ikona Szachtara czy coś, ale gościu no... No moim zdaniem Piszczek jest dużo lepszym piłkarzem ;) Quote Link to comment
Keith Flint Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 na każdej pozycji mają gracza światowego formatu Aż spytam... który z bramkarzy i obrońców chorwackich jest graczem światowego formatu? bramkarz to może nie, obrońcy Srna chyba nie powiesz ze jest słaby noi moj cichy fworyt Jedvaj Srna graczem światowego formatu? Ochłoń ;) 7-8 lat temu i owszem, czas jednak leci, dzisiaj Dario ma juz swoje lata. Quote Link to comment
Makk Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Niestety dobry prawy obrońca wypadł z Euro. Szkoda. Dani Carvajal nie zdąży wyleczyć na czas kontuzji mięśnia prawej nogi i nie zagra na mistrzostwach Europy. http://www.realmadryt.pl/index.php?co=aktualnosci&id=67000 Quote Link to comment
ajerkoniak Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Zastąpi go najlepszy prawy obrońca Premier League, myślę że da radę ;) Quote Link to comment
Keith Flint Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Zastąpi go najlepszy prawy obrońca Premier League, myślę że da radę ;) raczej Juanfran jest drugi w kolejce u Del Bosque Quote Link to comment
Recommended Posts