szramek Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 W grupie D będzie na pewno ciekawa rywalizacja i nikt nie stoi na straconej pozycji. Hiszpanie są mocni, ale potrafili w eliminacjach przegrać ze Słowacją, więc nie stawiałbym ich w roli stuprocentowego pewniaka do pierwszego miejsca. Pozostała trójka to solidne ekipy i każdy może tu powalczyć o awans, chociaż Turcy chyba trochę odstają poziomem od Czechów i Chorwatów. Szczególnie Chorwaci mogą być moim zdaniem czarnym koniem turnieju. Chyba każdy zespół zazdrości im środka pola z Modriciem, Rakiticiem i Kovaciciem. To jest paczka, która może nawiązać do sukcesu Sukera i spółki. Quote Link to comment
szramek Posted May 17, 2016 Author Share Posted May 17, 2016 http://www.sefutbol.com/oficial-esta-es-convocatoria-provisional-25-jugadores-y-lista-extra-11-seleccion-espanola Wstępna kadra Hiszpanii - nie ma Maty, Diego Costy i Torresa. Quote Link to comment
Makk Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Diego Costy w ogóle nie będzie. Pewnie już nie zawita do kadry nigdy. Przeciwnikiem jego gry są kibice, część zawodników i trenerowi nie pasuje do koncepcji. Quote Link to comment
ajerkoniak Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 No i dobrze, Del Bosque pokazał jaja. Z napadu pewnie pojadą Aduriz i Morata, reszta chyba nie może być pewna :-k Quote Link to comment
FYM Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Torres to przypadkiem nie skończył kariery reprezentacyjnej po ostatnim Mundialu? Quote Link to comment
ajerkoniak Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Dziwi mnie brak Maty przy obecności Isco i Pedro, bo chyba Juan grał lepiej w tym sezonie od obydwu :-k Quote Link to comment
Morpheus Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 No i dobrze, Del Bosque pokazał jaja. Z napadu pewnie pojadą Aduriz i Morata, reszta chyba nie może być pewna :-k Nie ma Raula :( Quote Link to comment
ajerkoniak Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Ale jesteś zabawny Żeby nie było offtopu - mimo niezłych powołań i tak pewnie Iker w bramce :roll: Quote Link to comment
Morpheus Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Ale jesteś zabawny Co w tym zabawnego, że tęsknię za moim idolem z lat młodzieńczych... Raul w wieku 45 lat i tak lepiej by sobie poradził, niż Torres. Nawiązując do 1. posta to nie wiem, czy taką ekipę jak Chorwacja można nazwać czarnym koniem Quote Link to comment
FYM Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Raul w wieku 45 lat i tak lepiej by sobie poradził, niż Torres. Słabo. Quote Link to comment
Keith Flint Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Bartra? to Hiszpanie serio nie mają lepszych środkowych obrońców? nie lepiej byłoby powołać uniwersalnego Javiego Martineza, Inigo Martineza z Sociedad, czy też Victora Ruiza z Villarealu? Quote Link to comment
ajerkoniak Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Tego kontuzjowanego Javiego Martineza? Tego też kontuzjowanego Inigo Martineza? I serio, widziałeś chociaż RAZ Victora Ruiza? Jest niesamowicie elektrycznym obrońcą. Quote Link to comment
Qu. Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Jedzie Vasquez z Realu, a nie jedzie Denis Suarez... Czy ja dobrze widzę? Quote Link to comment
smigler Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Tego kontuzjowanego Javiego Martineza? Tego też kontuzjowanego Inigo Martineza? I serio, widziałeś chociaż RAZ Victora Ruiza? Jest niesamowicie elektrycznym obrońcą.Tak elektryczny, że w najlepszej 11 sezonu ) Quote Link to comment
ajerkoniak Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Nie tak go zapamiętałem z paru gier Villarrealu, ale w takim wypadku mea culpa ;) Quote Link to comment
Keith Flint Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Tego kontuzjowanego Javiego Martineza? Tego też kontuzjowanego Inigo Martineza? I serio, widziałeś chociaż RAZ Victora Ruiza? Jest niesamowicie elektrycznym obrońcą. a Bartra to moze nie? A Javi się ma wykurować do finału pucharu Niemiec, imo pewniejszy nawet po kontuzji niż Bartra, który jest słabym obroncą, Quote Link to comment
FYM Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Jedzie Vasquez z Realu, a nie jedzie Denis Suarez... Czy ja dobrze widzę? Vasquez był w stanie przebić się w Realu i spędzając na boiskach połowę tego co Suarez wykręcił podobne liczby. Quote Link to comment
ajerkoniak Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Biorąc pod uwagę, że będzie grał i tak Ramos - Pique to w sumie wychodzi mi na jedno ten dylemat ;) Quote Link to comment
Keith Flint Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Dziwi mnie brak Lovrena i piekielnie utalentowanego Vlasića z Hajduka Quote Link to comment
Recommended Posts