Zimny Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 zgoda, ale Bellerin zastąpi go w kadrze na EURO, pewnie to mial na mysli ajer. Quote Link to comment
beeres Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Zastąpi go najlepszy prawy obrońca Premier League, myślę że da radę ;) raczej Juanfran jest drugi w kolejce u Del Bosque Skąd ten wniosek,że Carvajal był pierwszym wyborem? W meczach eliminacyjnych i towarzyskich w pierwszej 11-stce najwięcej razy wychodził Juanfran (8 meczów), dopiero później Carvajal (4), dalej Gaspar (3) i po 1 Azpi i Bellerin. W ilu tych terminach Carvajal miał kontuzję? Quote Link to comment
Fenomen Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 BRAMKARZE: Casillas (Porto), De Gea (Manchester United), Sergio Rico (Sevilla). OBROŃCY: Piqué (Barcelona), Bartra (Barcelona), Jordi Alba (Barcelona), Azpilicueta (Chelsea), Bellerín (Arsenal). POMOCNICY: San José (Athletic), Bruno (Villarreal), Thiago (Bayern), Silva (Manchester City), Busquets (Barcelona), Cesc (Chelsea), Iniesta (Barcelona). NAPASTNICY: Nolito (Celta), Pedro (Chelsea), Morata (Juventus), Aduriz (Athletic). Wieczorem powołanie dostanie czterech spośród sześciu zawodników, którzy brali udział w finale Ligi Mistrzów: Sergio Ramos (Real Madryt), Lucas Vázquez (Real Madryt), Isco (Real Madryt). Juanfran (Atlético), Saúl (Atlético), Koke (Atlético), Co w kadrze robia Bartra, Fabregas i Pedro to chyba nigdy nie zrozumiem :| Sfinks chyba powoli zapada w jakas starcza demencje :| Z taka kadra to ja Hiszpanii nie wroze nic wiecej ponad cwiercfinal. A jeszcze jak sie okaze, ze np zamiast Koke / Saula pojada Vazquez czy Isco to juz w ogole beda jaja i ewidentny przyklad kapitulacji jeszcze przed rozpoczeciem turnieju... Quote Link to comment
FYM Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Koke raczej się martwić o miejsce nie musi. Natomiast w starciu Isco z Saulem, to IMO nie byłoby zbrodnią postawienie na tego pierwszego. Quote Link to comment
Zimny Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Ramos, Juanfran i Koke to pewniaki. jakbym mial stawiac kto z pozostalej trojki odpadnie to postawilbym na Vasqueza. Quote Link to comment
yaneck1 Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Saul i Isco odpadają. saul nie ma poparcia w oczach starego del bosque, a isco zagrał przeciętny sezon, bez zaskoczenia jak dla mnie, ciekawi postawa Moraty, który może dostać dużo szans na grę, czego nie dostaje w Juve Quote Link to comment
FYM Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 ciekawi postawa Moraty, który może dostać dużo szans na grę, czego nie dostaje w Juve 47 meczów w zakończonym sezonie (średnia minut na boisku - 50). Faktycznie go krzywdzą... Quote Link to comment
yaneck1 Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 a ten jak zwykle sypie statystykami... w juve pierwszy wybor to mandzu i dybala, morata najczesciej z ławki gra, zobacz sobie statystyki ligowe moraty, nie mówie że nie gra wogole, ale jest tzw. superdżokerem jakim był chociażby Higuain w Realu Quote Link to comment
FYM Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Ja wiem, że najczęściej gra z ławki. Ale wiem też że mimo wchodzenia z ławki ma więcej rozegranych minut niż Mandzukić. Wiem również, że z tych 47 meczów 26 zaczął w wyjściowym składzie. Wydaje się zatem, że jednak w Turynie jakieś szanse dostaje :P Quote Link to comment
Qu. Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 a ten jak zwykle sypie statystykami... w juve pierwszy wybor to mandzu i dybala, morata najczesciej z ławki gra, zobacz sobie statystyki ligowe moraty, nie mówie że nie gra wogole, ale jest tzw. superdżokerem jakim był chociażby Higuain w Realu To co jest wyznacznikiem minut jak nie statystyki? Przeliczasz to jakoś inaczej? W sumie nie zdziwiłbym się gdybyś używał swojej metody Quote Link to comment
Morpheus Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 a ten jak zwykle sypie statystykami... w juve pierwszy wybor to mandzu i dybala, morata najczesciej z ławki gra, zobacz sobie statystyki ligowe moraty, nie mówie że nie gra wogole, ale jest tzw. superdżokerem jakim był chociażby Higuain w Realu To co jest wyznacznikiem minut jak nie statystyki? Przeliczasz to jakoś inaczej? W sumie nie zdziwiłbym się gdybyś używał swojej metody Metoda linii prostych janeckiego ;) Quote Link to comment
yaneck1 Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 kluczem wypowiedzi było to, że Morata ma szanse na pełne 90 minut we wszystkich meczach grupowych, a jak zajdą dalej, w co nie wątpię to tak samo... po Euro jego wartość może wzrosnąć, jest jednym z zawodników którzy mogą namieszać we Francji bo zawsze znajdzie się jakaś gwiazda turnieju, którą według mnie na ostatnim Mundialu był choćby Muller, drugi najwyżej ceniony piłkarz obecnie w Europie, tylko za Cristiano (żeby nie było potem głupich komentarzy, chodzi o europejskich piłkarzy, a nie wszystkich grających w Europie) Quote Link to comment
Morpheus Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Wg wartości zawodników, drugim najwyżej cenionym jest Gareth Bale. Quote Link to comment
yaneck1 Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 może rzeczywiscie przegapilem Bale, który może być drugi za CR7, widzialem zestawienie na EuroSporcie, Lewy jest w takim wypadku 3 albo 4, a Muller o 5 mln drozszy od Polaka Quote Link to comment
szramek Posted June 17, 2016 Author Share Posted June 17, 2016 Modrić doznał kontuzji mięśnia w meczu z Czechami, z Hiszpanią raczej nie zagra. Quote Link to comment
Zimny Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 https://www.facebook.com/thefootballinsider/videos/1123028341088089/ tak powinien grac rozgrywajacy, w roli glownej world class - Andres Iniesta Quote Link to comment
Recommended Posts