Vhaeraun Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Cześć mam taki problem wybrałem kilku dobrych zawodników powiedzmy mieli po 3,5 gwiazdki udało mi się ściągnąć ich do klubu a u mnie juz tylko po 1,5 gwiazdki wzrosną ich umiejętności po kilku meczach do takich jak były w ich starym klubie czy nie? Quote Link to comment
Głosik Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 to nie jest wskaźnik umiejętności, a oceny ich przez twoich współpracowników, to że twój scout ocenił piłkarza na 3.5* nie oznacza, że asystent również będzie tak uważał Quote Link to comment
Vhaeraun Posted September 10, 2014 Author Share Posted September 10, 2014 No skąd moge wiedziec czy piłkarz jest dobry? ja zazwyczaj wybieram opcje "Obserwu" i na drugi dzień dostaje raport o nim ile gwiazdek posiada wtedy decyduje czy go kupuje czy nie. Quote Link to comment
Profesor Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Z jego atrybutów of kors. Gwiazdki kłamią. Quote Link to comment
lad Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Gwiazdki to bardzo złudna rzecz - nie dość, że mogą się różnić w zależności od opinii współpracowników, to jeszcze nie są ŻADNYM wyznacznikiem tego jak będzie się prezentował dany piłkarz w naszym zespole. Niejednokrotnie miałem w swoich drużynach dwugwiazdkowych piłkarzy, którzy grali pierwszorzędnie. Quote Link to comment
Draken Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Ja się sugeruje gwiazdkami i umiejętnościami, np. taki Curro zdaniem scoutów powinien nie grać, bo lepszy jest Kroosa, ale gra tak samo dobrze jak on. Quote Link to comment
Vhaeraun Posted September 10, 2014 Author Share Posted September 10, 2014 Samimi umiejętnościami cięzko jest się kierować. Quote Link to comment
klinsmann Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 pierwsza rzecz to opinia scouta w zakresie mentalnosci grajka... Quote Link to comment
Yau Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Gwiazdki zależą od umiejętności twojego skauta oraz jego oceny przydatności zawodnika do twojego zespołu. Przykładowo grając bez skrzydłowych nie mam ich w klubie wcale - siłą rzeczy jeśli skaut znajdzie jakiegoś skrzydłowego da mu bardzo dużo gwiazdek, bo będzie go porównywał do najmocniejszego piłkarza na jego pozycji w moim zespole. Tak jak napisał Smetek raporty skautów powinny przede wszystkim informować nas o ukrytych atrybutów zawodników, ich osobowości, ważnych meczach itd. Quote Link to comment
Recommended Posts