Buba 0 Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 jasonx ja nie muszę zarabiać poprzez sprzedaż piłkarzy, ponieważ starczy to co zarobiłem i nadal zarabiam w Europejskich Pucharach i ze sprzedaży pamiątek... bywało nawet tak, że wykładałem za piłkarza grubą kase i piłkarz odchodził odemnie za friko @Eddie69: Ok Quote Link to post
M8_Pl 55 Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Analogicznie do pierwszego postu działa kolejny trick spod szyldu "M8_Pl"/Mejt, wszak to to samo Mianowicie mamy zawodnika wertego sumkę x. Oferujemy klubowi od razu x dzielone przez 10 i po 50 bramkach w lidze np 58 m ojro bo taki zdaje sie jest max. I najważniejsze-> klauzula NIENEGOCJOWALNE. 9/10 oddaje dobrych kopaczy za grosze, a jak ktoś Ci strzeli 40, 45 bramek w lidze to raczej nie bedzie problemu zeby go szybko sprzedac, prawda? Quote Link to post
DamianWro 0 Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 witam..mam pytanko bo nigdzie nie znalazłem na nie odpowiedzi..grając Darlington w angielskiej League Two nie mogę oferować kontraktów zawodnikom,którym kontrakt z poprzednim klubem wygasa za mniej niż 6 miesięcy..oczywiście mówię o obywatelach Unii..czy może ktoś wie dlaczego?..z góry dziękuje za odpowiedz...pzdr.. Quote Link to post
Profesor 1879 Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 W Anglii okres Bosmana zaczyna się chyba na 6 tygodni przed wygaśnięciem kontraktu. Quote Link to post
DamianWro 0 Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 W Anglii okres Bosmana zaczyna się chyba na 6 tygodni przed wygaśnięciem kontraktu. dzięki za pomoc..choć trochę późno..a mam jeszcze jedno pytanko dotyczące "Prawa Bosmana".. a mianowicie grając nadal Darlington nie mogę zaproponować kontraktu piłkarzom grającym w czeskiej lidze...sytuacja ma miejsce 20 czerwca.więc zasada 6 tygodni powinna nie działać?...z innymi ligami Unii Europejskiej nie mam takiego problemu..z góry dzięki za informacje..pozdrawiam.. Quote Link to post
lokibb 0 Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Witam. Poszukuję dobrego prawego obrońcę i napastnika do Legii. Oboje mogą kosztować max. 900 tyś. funtów. Potrzebuję tych piłkarzy żeby walczyć o ligę mistrzów więc dobrze by było gdyby mieli dobre CA. Quote Link to post
Profesor 1879 Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Nie w tym celu powstał ten temat: Temat do dyskusji o rynku transferowym w Football Managerze 2007. Quote Link to post
lokibb 0 Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Nie w tym celu powstał ten temat: Temat do dyskusji o rynku transferowym w Football Managerze 2007. A gdzie mogę zadać to pytanie? Przepraszam, ale na tym forum jestem od niedawna. Quote Link to post
Tenorio 1 Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Nie w tym celu powstał ten temat: Temat do dyskusji o rynku transferowym w Football Managerze 2007. A gdzie mogę zadać to pytanie? Przepraszam, ale na tym forum jestem od niedawna. Na tym forum chyba nigdzie. Ale na CM Rev na pewno Ci doradzą Quote Link to post
lokibb 0 Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Stamtąd z kolei kierują na to forum... Quote Link to post
dragonfly 72 Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Co za problem samemu odszukać zawodnika spełniającego takie warunki? Od tego są scouci i wyszukiwarka w grze. Quote Link to post
Magic 0 Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Co za problem samemu odszukać zawodnika spełniającego takie warunki? Od tego są scouci i wyszukiwarka w grze. I FM Genie Scout. Quote Link to post
siwy3 0 Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 mam takie pytanko, jak wyglada sprawa zakupu dla przykladu zawodnik jest wyceniony na 1,4 MLN funtow, skladam do klubu propozycje o zakup 1,2 MLN funtow , wszystko jest ok, zgadza sie i podpisuje kontrakt ponoc za 1,2, pozniej jak juz dolacza do klubu to wszedzie widnieje ze przeszedl za 2,4 MLN funtow i i co najgorsze tyle tez sciagane jest z kasy klubu, jak liczone sa sumy transferowe ? bo tego nie potrafie zrozumiec, dobrze sie przyjrzalem ze nie ma zadnych dodatkowych klauzuli wiec na prawde nie wiem w czym problem, zdarzalo mi sie to juz pare razy i nie powiem ale jest to denerwujace prosze o pomoc Quote Link to post
Sobek 0 Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Ja kiedyś sciagnełem w Kolumbi 17/18 latków 4 bylo znakomitych wartych teraz po 1mln.Sciagnełem za darmo a wczoraj sprzedałem kolesia do Marysli za 7.5mln.Ktos też tak robił? Quote Link to post
Gabe 10051 Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Nie nikt, pierwsze słyszę, że tak można zrobić :o Przecież to najprostszy sposób na zarobienie pieniędzy w FM... :roll: Quote Link to post
Recommended Posts