sepmati Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 jest tak, bo pewnie nie możesz prowadzić klubu i repry, zrezygnuj z Lecha i powinni cię przyjąć, też tak miałem jak prowadziłem bodajże Hanse Rostock i chciałem objąć Litwę Quote Link to comment
maxymili Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Ja prowadziłem wiele razy klub i reprezentację jednocześnie i nie było problemu. Prowadziłem na przykład Anglię i Men Uni, albo Legię i Polskę u21. Quote Link to comment
olimpiasztum Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 a ja mam inny problem, objąłem od początku białorus, prawie zakwalifikowałem sie do Euro 2012, potem po barazach zagrałem na MŚ 2014 i wygrłem jeden mecz, w rankingu na 20 miejscu, a zawsze w kwalifikacjach do imprez losowany z ostatniego koszyka, czemu? Quote Link to comment
sepmati Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 tak już jest olimpiasztum, Białoruś ma słaby współczynnik Quote Link to comment
olimpiasztum Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 aż się odechciewa grać. Polska za awans do Japonii i Korei w realu dostała awans do 2 koszyka... Quote Link to comment
Plasticchrist Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 To nie jest stałe. Po prostu przy rozdzielaniu koszyków bierze się pod uwagę ranking FIFA sprzed jakiegoś czasu, nie wiem dokładnie jakiego, a nie chciałbym skłamać. Do następnych eliminacji będziesz losowany z wyższego koszyka . Quote Link to comment
lukasz00090 Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 nie wiecie może czy do reprezentacji Polski mogę powołać zawodnika, który rozegrał ponad 30 meczy w kadrze do lat 21 ale żadnego w dorosłej reprezentacji Holandii a niedawno otrzymał Polskie obywatelstwo? Zawodnik sam stwierdził, że czeka na debiut w reprezentacji nowej ojczyzny ;] Wydaje mi się, że normalnie można powołać kogoś takiego do reprezentacji ale jeżeli nie to wyprowadźcie mnie z błędu ;] Quote Link to comment
Recommended Posts