barrti Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Jak zacząć grę? Co robić? Pomóżcie nowym graczom oswoić się z grą Quote Link to comment
Fenomen Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 punkt pierwszy: przeczytac instrukcje, tam jest wszystko wyjasnione jak poruszac sie po swiecie gry Quote Link to comment
Kuchar Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 punkt drugi: skład radzę wybrać samemu, bo z wybranego przez komputer raczej nie będziesz zadowolony (przynajmniej ja nie jestem) Quote Link to comment
barrti Posted June 29, 2008 Author Share Posted June 29, 2008 a co zrobic z obroncami, jesli w 3 meczach podyktowano 5 karnych? Quote Link to comment
Kuchar Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Wszystko zależy od taktyki. Aby zmienić ustawienia taktyczne, musisz "uczyć" się skilli (zakładka Manager, Skills). Z listy na dole ekranu wybierasz skill Cię interesujący i przeciągasz do okienka wyżej. Quote Link to comment
Bunkier Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Ja na samym początku skupilem sie na skittach taktycznych tylko dlatego by moc spokojnie wszstko ustawiac, wiec mysle ze pierwszy sezon mozna sobie odpuscic i kombinowac z ustawieniem, zakupic pilkarzy itd. Quote Link to comment
snakesan Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 a TO JA MAM INNY PLAN bede rozwijal skille scoutingu bo i tak na poczatku liczy sie kasa i bede sciagal mlodych i utalentowanych:) Quote Link to comment
Ludwik Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Wiec jest taka sprawa, ze nie moge sie zalogowac do gry. Niby załozylem konto i na stronie FM (ta z linku sing up) i na Sega Code i na stronkach wszystko dizala. Ale do gry wejsc nie moge. Slyszalem ze na zapoznanie sie z gra dostaje sie 21 dni za darmo. Co zle robie? Czy musze jeszcze cos wypełnic/gdzies sie zarejestrowac? Prosze o pomoc. Quote Link to comment
Recommended Posts