Jump to content
  • 0

Poziom trudności

tweety

Question

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
13 godzin temu, tweety napisał:

Siemka

Aktualnie gram w demo FM22 i chciałem się zapytać czy jest w pełnej wersji do wyboru poziom trudności? Teraz na demo gram Śląskiem i wszystko wygrywam, coś za łatwo mi to idzie.

Pozdrawiam

Nie ma możliwości wyboru poziomu trudności. Można samemu urealnić sobie rozgrywkę, aby była trudniejsza. Czyli zaczynasz np. bez reputacji, bez klubu, nie korzystasz z wyszukiwarki piłkarzy i zatrudniasz tylko tych przeskautowanych w 100%. A co do skuteczności samej taktyki, to już kwestia indywidualna. Oczywiście trzeba się wystrzegać jakiś killerów i wykorzystywania bugów silnika meczowego.

• Like 1
  • 0
4 godziny temu, Łonio napisał:

Nie ma możliwości wyboru poziomu trudności. Można samemu urealnić sobie rozgrywkę, aby była trudniejsza. Czyli zaczynasz np. bez reputacji, bez klubu, nie korzystasz z wyszukiwarki piłkarzy i zatrudniasz tylko tych przeskautowanych w 100%. A co do skuteczności samej taktyki, to już kwestia indywidualna. Oczywiście trzeba się wystrzegać jakiś killerów i wykorzystywania bugów silnika meczowego.

Niestety masz rację i to mnie bardzo wkurza. Zlepiłem świetną taktykę dla mojego kluba 4-3-3 która się okazała killerem... 30 meczów, same wygrane a jeden z moich napastników 50 bramek władował... 

• 0
3 godziny temu, Brachu napisał:

Weź takie klub jak Tonbrige Angels z Vananarama National League South z Anglii i tam spróbuj swojej killer taksy

Dokładnie, albo zagrać w najniższej lidze szwedzkiej. Tam jakoś nie idzie już tak łatwo. 

• Like 1
  • 0
W dniu 21.11.2021 o 13:20, ukipuki napisał:

Super, daj znać który klub wybrałeś i jak Ci idzie. 

W dniu 22.11.2021 o 06:48, ajerkoniak napisał:

Można też sobie utrudniać grając tryby HC, Journeyman czy Polakman (dwa ostatnie opisane na forum tu i tu )

W dniu 16.11.2021 o 10:39, Brachu napisał:

Weź takie klub jak Tonbrige Angels z Vananarama National League South z Anglii i tam spróbuj swojej killer taksy

Chyba ta moja taktyka wykorzystuje jakiś błąd w grze. Ponad 90% wygranych a czasami i 100%, super skuteczni napastnicy i mało straconych bramek. 
No nic pozostaje mi utworzyć coś innego.