tweety Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Siemka Aktualnie gram w demo FM22 i chciałem się zapytać czy jest w pełnej wersji do wyboru poziom trudności? Teraz na demo gram Śląskiem i wszystko wygrywam, coś za łatwo mi to idzie. Pozdrawiam Quote Link to comment
0 Łonio Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 13 godzin temu, tweety napisał: Siemka Aktualnie gram w demo FM22 i chciałem się zapytać czy jest w pełnej wersji do wyboru poziom trudności? Teraz na demo gram Śląskiem i wszystko wygrywam, coś za łatwo mi to idzie. Pozdrawiam Nie ma możliwości wyboru poziomu trudności. Można samemu urealnić sobie rozgrywkę, aby była trudniejsza. Czyli zaczynasz np. bez reputacji, bez klubu, nie korzystasz z wyszukiwarki piłkarzy i zatrudniasz tylko tych przeskautowanych w 100%. A co do skuteczności samej taktyki, to już kwestia indywidualna. Oczywiście trzeba się wystrzegać jakiś killerów i wykorzystywania bugów silnika meczowego. 1 Quote Link to comment
0 lulive Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 4 godziny temu, Łonio napisał: Nie ma możliwości wyboru poziomu trudności. Można samemu urealnić sobie rozgrywkę, aby była trudniejsza. Czyli zaczynasz np. bez reputacji, bez klubu, nie korzystasz z wyszukiwarki piłkarzy i zatrudniasz tylko tych przeskautowanych w 100%. A co do skuteczności samej taktyki, to już kwestia indywidualna. Oczywiście trzeba się wystrzegać jakiś killerów i wykorzystywania bugów silnika meczowego. Niestety masz rację i to mnie bardzo wkurza. Zlepiłem świetną taktykę dla mojego kluba 4-3-3 która się okazała killerem... 30 meczów, same wygrane a jeden z moich napastników 50 bramek władował... Quote Link to comment
0 tweety Posted November 15, 2021 Author Share Posted November 15, 2021 No, to lipa. Lubię sobie w wielu grach zadać trochę trudu, pomęczyć się ustawiając wyższy poziom. Tutaj, gdy gram Śląskiem Wrocław wybrałem tylko skład, taktykę 4-4-2 i idzie łatwo. Za łatwo. Quote Link to comment
0 Brachu Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Weź takie klub jak Tonbrige Angels z Vananarama National League South z Anglii i tam spróbuj swojej killer taksy 2 Quote Link to comment
0 ukipuki Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 3 godziny temu, Brachu napisał: Weź takie klub jak Tonbrige Angels z Vananarama National League South z Anglii i tam spróbuj swojej killer taksy Dokładnie, albo zagrać w najniższej lidze szwedzkiej. Tam jakoś nie idzie już tak łatwo. 1 Quote Link to comment
0 lulive Posted November 20, 2021 Share Posted November 20, 2021 W dniu 16.11.2021 o 14:26, ukipuki napisał: Dokładnie, albo zagrać w najniższej lidze szwedzkiej. Tam jakoś nie idzie już tak łatwo. Brzmi jak świetny challenge ! Idę załadować najniższą klasę w UK i zobaczymy co będzie po 3 sezonach. Dam znać 1 Quote Link to comment
0 ukipuki Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 13 godzin temu, lulive napisał: Brzmi jak świetny challenge ! Idę załadować najniższą klasę w UK i zobaczymy co będzie po 3 sezonach. Dam znać Super, daj znać który klub wybrałeś i jak Ci idzie. Quote Link to comment
0 ajerkoniak Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Można też sobie utrudniać grając tryby HC, Journeyman czy Polakman (dwa ostatnie opisane na forum tu i tu ) Quote Link to comment
0 lulive Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 W dniu 21.11.2021 o 13:20, ukipuki napisał: Super, daj znać który klub wybrałeś i jak Ci idzie. W dniu 22.11.2021 o 06:48, ajerkoniak napisał: Można też sobie utrudniać grając tryby HC, Journeyman czy Polakman (dwa ostatnie opisane na forum tu i tu ) W dniu 16.11.2021 o 10:39, Brachu napisał: Weź takie klub jak Tonbrige Angels z Vananarama National League South z Anglii i tam spróbuj swojej killer taksy Chyba ta moja taktyka wykorzystuje jakiś błąd w grze. Ponad 90% wygranych a czasami i 100%, super skuteczni napastnicy i mało straconych bramek. No nic pozostaje mi utworzyć coś innego. Quote Link to comment
Question
tweety
Siemka
Aktualnie gram w demo FM22 i chciałem się zapytać czy jest w pełnej wersji do wyboru poziom trudności? Teraz na demo gram Śląskiem i wszystko wygrywam, coś za łatwo mi to idzie.
Pozdrawiam
9 answers to this question
Recommended Posts