Pulek Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Luźna dyskusja o rozgrywce w Football Manager 2022. Wymieniajmy się wrażeniami, sukcesami, porażkami, poradami itp. 1 Quote Link to comment
Kraha Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 Witam, ja właśnie na luzaczku ogrywam sobie betę, codziennie będę coś tam streamować, więc jak ktoś chętny to zapraszam do śledzenia:) https://www.twitch.tv/krahagg P.s. luźne granie, nie jestem jakimś pro graczem Quote Link to comment
Kraha Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Zapraszam na premierowego streama i pogawędkę https://www.twitch.tv/krahagg Quote Link to comment
pescar Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Gra ktoś w FM z game passa? Da się naprawić poprawne nazwy drużyn, wgrać twarze i koszulki? Quote Link to comment
jmk Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Godzinę temu, pescar napisał: Gra ktoś w FM z game passa? Da się naprawić poprawne nazwy drużyn, wgrać twarze i koszulki? Przy grze trzy kropki i włączy modyfikacje, potem jak włączysz to pojawi się opcja otwórz folder z grą i tam jest normalnie folder, gdzie się fejka wgrywa. 1 Quote Link to comment
lulive Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 Cześć ! Czy ktoś kto posiada najnowszego FM22 i grał w FM21 mógłby się podzielić swoimi doświadczeniami jeśli chodzi o różnicę w obu wersjach (i czy tak naprawdę zmieniają coś sensownego w tej grze?). Dodatkowo jakie są wasze odczucia jeśli chodzi o płynność rozgrywki? Pozdrawiam ! Quote Link to comment
Brachu Posted December 16, 2021 Share Posted December 16, 2021 To już piąty klub w mojej karierze 1 Quote Link to comment
kh94 Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 Siemka, mam szybkie pytanie. Tworząc managera mozna rozdać pewną ilość punktów atrybutów w zależności od wybranych uprawnień. Czy zaczynając karierę z licencją krajową np. C i robiąc w trakcie kariery kursy trenerskie można rozdać kolejne punkty atrybutów? Quote Link to comment
jmk Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Nie, atrybuty podnoszą się same. Quote Link to comment
Scorpio Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Macie jakieś rady jak grać zespołem z ostatniej ligi? Ściągnąłem dodatek z polskimi ligami i chciałem zacząć od IV ale w zespole są same szaraki i nikt nie chce przyjść, nawet na wypożyczenie, bo kluby odpowiadają że nie chcą, by pilkarz grał z tak słabymi kolegami. Mam podpisywać kontrakty z tymi szarakami? Coś to da? Klub jest pol-profesjonalny. Quote Link to comment
jmk Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Zapraszaj kogo leci na testy, innej metody nie ma Quote Link to comment
Scorpio Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 A mam podpisywać kontrakty z szarakami? To w ogóle coś zmienia? Quote Link to comment
jmk Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Z reguły są słabsi. 1 Quote Link to comment
Recommended Posts