lad Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Me_who ile dawałeś za Yakuze? Musze se wciagnac Y i Residenta 7, bo nie mam w co grac. Po 3 latach od instalacji, ogrywam Valiant Hearts Odnośnik do komentarza
Reaper Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 "Nie mam w co grać" chyba nigdy w życiu tego nie powiem Odnośnik do komentarza
szramek Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Obejrzałem sobie Stan Futbolu na YT i nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Zbigniew Boniek robi się mocno stary. Coraz częściej gubi się w tym o czym mówi, zapomina, brakuje mu tych błyskotliwych odpowiedzi, powoli zamienia się w takiego gawędziarza. Wcześniej jednak potrafił podać kilka konkretów i zdominować dyskusję. Teraz stara się ją zdominować zagadując drugą osobę ciągle tymi samymi sloganami. Podobne wrażenie miałem. Odnośnik do komentarza
Vami Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 U mnie dziś lenistwo. Zamówiłem pizzę. Odnośnik do komentarza
Kinas Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 u mnie już zamówiona z Brocci :) Odnośnik do komentarza
smigler Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 O, właśnie. Gdzie najlepsza pica w p do n? Odnośnik do komentarza
me_who Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Me_who ile dawałeś za Yakuze? Musze se wciagnac Y i Residenta 7, bo nie mam w co grac. Po 3 latach od instalacji, ogrywam Valiant Hearts Kupiłem na cdp.pl w preorder 229 z przesyłką. Odnośnik do komentarza
Vami Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Najlepsza na telefon to we Frontierze, tylko ze mi karta sie zjebala, a nie mam gotowki. Online moge jedynie przez pyszne lub pizzaportal, wiec zamowilem z Tutti Santi. Moj znajomy Wloch jest tam pizzamasterem. Ogólnie mam jeden sposób na stwierdzenie, czy warto czy nie: Zadanie: Znajdź carbonarę (makaron) Jeśli jest śmietana: wyłącz stronę Jeśli nie ma: dobra włoska restauracja Kurwa dodawanie śmietany do carbonary to rak porównywalny z dodawaniem coli do whisky. Na miejscu zaś dobra pizzeria od złej odróżnia się tym, że do pizzy daje oliwę z oliwek a nie - kurwa - sos czosnkowy czy keczup. Odnośnik do komentarza
Lucas07 Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Frontiera Na dowóz zwykle biorę z Maxi Pizzy, niby sieciówka, ale całkiem okej + dobra opcja na imprezy (2 duże pizze ~40 złotych dzięki promce). Odnośnik do komentarza
Buli Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 A ja sobie dziś na śniadanie jajka i parówki, nie miałem siły robić nic innego Ze stłuczonymi żebrami i ponaciąganymi więzadłami w kolanie było trudno wstać z łóżka a co dopiero wszystko szykować. Odnośnik do komentarza
FYM Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Kurwa dodawanie śmietany do carbonary to rak porównywalny z dodawaniem coli do whisky. Zawsze dodaje śmietanę do carbonary. ZAWSZE. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza
ajerkoniak Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Ale jeszcze niedawno mówiłeś, że whisky ino czysta, szanuje konsekwencje ;) Odnośnik do komentarza
Vami Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Kurwa dodawanie śmietany do carbonary to rak porównywalny z dodawaniem coli do whisky. Zawsze dodaje śmietanę do carbonary. ZAWSZE. Pozdrawiam :) Pewnie jeszcze na duraleksie jesz :( Odnośnik do komentarza
Kinas Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 ja piję whisky z colą, bo piję tanią whisky Odnośnik do komentarza
FYM Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Ale jeszcze niedawno mówiłeś, że whisky ino czysta, szanuje konsekwencje ;) I mówię nadal. Tylko czysta. Pierwszy raz słyszę, żeby dodawanie śmietany do carbonary było złe. Nigdy nie widziałem, żeby ktokolwiek ją robił bez śmietany. Odnośnik do komentarza
Vami Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 To znaczy że nie jadłeś prawdziwej carbonary tylko jakieś polsko-amerykańskie podróbki. Odnośnik do komentarza
Dudek Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Ej ziomki, dzisiaj ten finał CS o 16 czy o 23? Bo na stronie polsatu widzę 23, ale w komentarzach pod jakimś artykułem ktoś się kłócił, że o 16 :-k Odnośnik do komentarza
ajerkoniak Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Ale jeszcze niedawno mówiłeś, że whisky ino czysta, szanuje konsekwencje ;) I mówię nadal. Tylko czysta. Pierwszy raz słyszę, żeby dodawanie śmietany do carbonary było złe. Nigdy nie widziałem, żeby ktokolwiek ją robił bez śmietany. LOL. Powiedz to Włochowi Odnośnik do komentarza
Vami Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Prawdziwa carbonara ma tylko w składzie jajka, guanciale i ser pecorino romano. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi