plumcium Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Prośba o pomoc. Nie potrafię znaleźć ustawień na ten temat. Prowadząc Real dostawałem raport co miesiąc. Następnie prowadziłem Milan i dostawałem średnio co dwa miesiące. Teraz prowadzę Monaco i nie dostałem go od dwóch lat mimo, że mam średnio 20 piłkarzy wypożyczonych do innych klubów. Wie ktoś dokładnie gdzie to ustawić? Przeglądałem zadania współprcowników i nie ma. Prośba o wsparcie! Quote Link to comment
Enigma Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 http://forumcm.net/index.php/topic/6673-fristajlowy-kacik-dyskusyjny-fm14/page-12 Quote Link to comment
Makk Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Albo: Scouting-> Wypożyczeni piłkarze. Quote Link to comment
plumcium Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 Nie o to chodzi... Raport miesięczny o wypożyczonych z naszego klubu piłkarzy- podstawowe dane o ilości występów, bramek, asyst, obecnej ocenie rozwoju i potencjale... Quote Link to comment
Recommended Posts