Jump to content

Wybory ModTeamu (II kadencja) - dyskusja

Recommended Posts

Co ta wypowiedź ma na celu wnieść? Stwierdzenie: "nie mam z tym nic wspólnego, nie jestem w temacie, nie było mnie ostatnio na forum"?

Inna sprawa, że zrobił to ktoś niezbyt inteligenty, bo po co oddawał głosy z wszystkich kont wciągu kilku minut, jeśli wybory trwały aż tydzień?

Guest MitnickMike

jak tak to czytam to sam nie wiem... śmiać się czy płakać...wieje mi to desperacją i chorobą psychiczną :] nikt normalny się nie posuwa do takich kroków... bo rozumiem, że te głosy miały na celu wyłączenie z wyścigu Johnissa...

bardziej aniżeli na celowe działanie wygląda to na "wpadkę", ot miało nie być widać kto głosuje (tak jak poprzednim razem w ankiecie pół roku temu) a meyde się jebął i... widzimy jak się głosowanie fabrykuje...

stąd tak chamsko to wygląda, głos oddawany kolejno po każdej osobie, śmieszne to :]

Co do jawności głosowania - zupełnie zapomniałem, że poprzednie głosowanie takie nie było. Zaznaczyłem odpowiednią opcję i w ogóle jej nie analizowałem pod kątem "czy tak może być". Dopiero później zwrócono uwagę, że to jakaś nowość.

Guest MitnickMike

tak się mję nasuwa jeszcze jedna opcja na myśl, nie wiem jak wygląda teraz "aktywowanie" konta nowego usera na cmf? ktoś z mt aktywuje czy wysyłany jest link na pocztę mejlową?

OK. A więc rozmawiałem z Iconem. Tak jak przypuszczałem, nie wie w ogóle o sprawie, od dawna jest w Katowicach na szkoleniu i będzie na necie dopiero w piątek najwcześniej. W tej chwili pochłania go tylko to, więc nie ma czasu na takie pierdoły. Na forum ostatnio wszedł tylko zagłosować w LT. Zdaniem Rafała ktoś mu chce zrobić koło dupy.

Nie wiem jak na to patrzeć, wiadomo że upadek Forum jest na rękę jednej tylko stronie. Strona ta wykończyła już kiedyś CMR, potem łasiła się na CCM w podobnym stylu - kto wie czy nie weszła w posiadanie loginów od kogoś z MT (zdaje się Seju był poważnym kandydatem), a przekierować ruch by IP wyszło inne niż nasze (a już takie które znamy tym bardziej) to nie problem.

Inna sprawa, że skoro się Icon nie pojawiał na CMF, to kto oddał głosy z jego konta (bo jego głosy też się pojawiły o 19:30 wczoraj).

Inna sprawa, że skoro się Icon nie pojawiał na CMF, to kto oddał głosy z jego konta (bo jego głosy też się pojawiły o 19:30 wczoraj).

Jeszcze jest na rękę angielskiej scenie, bo pewnie wtedy wszyscy natychmiast się tam przeniosą z dyskusjami i utworzą polskie sekty, polskie marynie na ich forach. Czekam na post o angielskich agentach, którzy zebrali się i walili w głosowaniach z jednego IP, aby skompromitować ikonę tej społeczności. To Forum przeżywało wzloty i przeżywa upadki tylko dzięki Wam. Jeśli się wykańczaliście to sami. Jeśli się wykończycie to znowu sami. Tu nie atakują hakerzy i bojownicy CM Revu, tylko Wasz własny debilizm, Wasze standardy, Wasze podejście do ludzi.