MłodyM Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Po parunastu ładnych latach Zawisza wraca do 1ligi i zapewne, w sezonie 2012/2013 będzie kandydatem do awansu do Ekstraklasy. (Nie mylić z pseudo Zawiszą z Włocławka.) Quote Link to comment
Qcz Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Po parunastu ładnych latach Zawisza wraca do 1ligi i zapewne, w sezonie 2012/2013 będzie kandydatem do awansu do Ekstraklasy. (Nie mylić z pseudo Zawiszą z Włocławka.) a w zeszlym sezonie gdzie grała? Quote Link to comment
Kinas Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 rozumiem, że kibole często żyją w oderwaniu od rzeczywistości, ale to to jest grube przegięcie Quote Link to comment
MłodyM Posted August 4, 2012 Author Share Posted August 4, 2012 Ah, widzę że niektórym trudno się domyśleć o co chodzi, cóż, pozdrawiam. Pierwsza kolejka ruszyła. Pięć do zera na wyjeździe w Nowym Sączu. ;] Quote Link to comment
klinsmann Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 fakt, faktem, wejście w sezon jest imponujące... zobaczymy co się będzie działo po 4-5 kolejkach Quote Link to comment
jasonx Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Yyy to sa jakis dwoch Zawiszów? Bo nie do konca czaje :-k Quote Link to comment
MłodyM Posted August 4, 2012 Author Share Posted August 4, 2012 Kiedyś był Zawisza połączony z Kujawiakiem Włocławek. http://pl.wikipedia.org/wiki/Zawisza_Bydgoszcz_(2) I jest też ten prawdziwy, założony w 1946. http://pl.wikipedia.org/wiki/Zawisza_Bydgoszcz_(piłka_nożna) Quote Link to comment
dziki_ryj_ Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 w poprzednim sezonie grał w 1 lidze prawdziwy Zawisza hmm Quote Link to comment
MłodyM Posted August 5, 2012 Author Share Posted August 5, 2012 No i o tym Zawiszy jest mowa. Zapomnijcie o tym z Włocławka, prawdziwy gra w 1lidze i aktualnie siedzi na pozycji lidera. Quote Link to comment
Lucas07 Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Przecież w poprzednim sezonie Zawisza też grał w Pierwszej Lidze, chyba że tabela na 90minut kłamie? Po co zakładałeś nowy temat? Jesteś niesamowicie ograniczony... Quote Link to comment
jasonx Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Niech mi ktos wyjasni o co tu urwa chodzi Ew niech jakis mod posprzata ten bajzel. Quote Link to comment
Kinas Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 nic, ekspert piłkarski MłodyM oświadcza nam, że Zawisza jest jeden! może ktoś nie zauważył, że Hydrotwór przestał istnieć jakieś 5 lat temu ;) Quote Link to comment
olfeusz Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 No, no początek sezonu świetny. Pięć bramek, a do tego jeszcze dwie poprzeczki. Zawisza nieźle się wzmocnił co widać po pierwszym meczu bo bramki zdobywali tylko nowi zawodnicy. Wśród których jest kilku zawodników z Ekstraklasową przeszłością - Popek, Drygas (wypożyczony), Hermes, Mąka czy Abbott. Co też bardzo ważne Adrian Błąd, najlepszy strzelec I ligi z ubiegłego sezonu znowu został wypożyczony z Zagłębia. Zapowiada się świetny sezon. Następny mecz dopiero za półtorej tygodnia z beniaminkiem GKS Tychy. Oby od pierwszego meczu przy Gdańskiej dopisała dobra frekwencja. Quote Link to comment
MłodyM Posted August 5, 2012 Author Share Posted August 5, 2012 Nie wiem Kinas, czy Ty masz jakiś problem, bo ciągle coś masz do dodania. Jak chcesz sobie porozmawiać, to zapraszam Fryzjer_lsrp - skype i powiesz mi co nie tak, bo za przeproszeniem wkurwia mnie to jakie Ty farmazony na mój temat wypisujesz, zastanów się chłopaku. Czy ja Ci najeżdżam? Jak masz jeszcze coś do dodania, to skype podałem, dzwoń/pisz, chyba że tłumaczysz się brakiem mikro, to mi przykro, że w Wągrowcu już nawet za te 5złotych nie można sobie załatwić. Co do tematu, to w Pucharze Polski Zawisza zagra z Cracovią, da rade? Quote Link to comment
Vami Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Sorry misiu, ale Twój poziom trollingu jest grubo poniżej standardów tego forum, więc zabierz swe zabawki i idź dalej łechtać jaja swoich kumpli z młyna. Quote Link to comment
jasonx Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 MłodyM - piszesz jakies durne teksty typu "Ah, widzę że niektórym trudno się domyśleć o co chodzi, cóż, pozdrawiam." czy "Po parunastu ładnych latach Zawisza wraca do 1ligi" Do tego podajesz jakies niedzialajace linki do wikipedii. i liczysz, ze kazdy sie domysli, ze swiat Ci sie kilka lat temu zatrzymal. To jest forum dyskusyjne a nie Twoj Tweeter. Jak cos piszesz, to pisz tak, zeby ktokolwiek zrozumial o co Ci chodzi, ok? Quote Link to comment
olfeusz Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Co do PP to kto wie, może go kompletnie odpuszczą by skupić się na lidze? Albo inaczej, wystawią rezerwowy skład, jak przejdą to fajnie, jak nie to tragedii nie będzie. Szkoda tylko, że mecz jest w sobotę. Jak niestety większość spotkań bydgoskiego klubu. Jakimś wielkim fanem Zawiszy nie jestem bo nie pochodzę z Bydgoszczy. Jednak z polskich zespołów to tylko jemu kibicuje i fajnie by było gdyby Ekstraklasa zawitała po tylu latach na Gdańską. Quote Link to comment
jmk Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Prezes Osuch wycofał Zawiszę z rozgrywek PP powody były dwa - brak pozwolenia na przyjazd gości z Krakowa na mecz pucharowy oraz zbyt wysoka kara nałożona na klub za race z meczu z zeszłego sezonu z Pogonią - 3o tysięcy złotych. Brawa dla prezesa, ma jaja. Quote Link to comment
19since45 Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 dzisiaj czytałem że Zawisza jednak wystartuje w PP Quote Link to comment
Recommended Posts