Ingenting Posted October 16, 2012 Author Share Posted October 16, 2012 Mi akurat Gronkowski niepotrzebny, bo mam Gonzaleza. ;] W tym tygodniu sobie odpocznie, a później znowu będzie nabijał punkciki. Quote Link to comment
Kamtek Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Ciężko wygrać mając tylko trzech punktujących zawodników. Dramatem był występ Richardsona (1 pkt), słabiutko Hicks (5 pkt). Quote Link to comment
Johniss Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Ciężko to wygrać mając połowę składu albo niedysponowanych, albo z bye'ami (prawda Szczurek? :P). Walka o pierwsze W trwa Quote Link to comment
Ingenting Posted October 22, 2012 Author Share Posted October 22, 2012 Prawda. A jak do tego twój RB doznaje kontuzji w drugim zagraniu meczu to już wygrana jest totalną niemożliwością. Quote Link to comment
.erzet. Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Chris Johnson - 31 punktów. pokonanie Szymanow Harvesters pozwoliło wyrównać bilans na 3-3. Quote Link to comment
Kamtek Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Udało się ograć Melerskiego, choć więcej w tym szczęścia i przypadku (wybory kadrowe Melera) niż moich faktycznych "fantasy skills" ;) Ławka Amateurs ugrała 74 punkty, pomimo że Rice pauzował. Tymczasem u mnie błysnęli dwaj panowie, których udało mi się znaleźć przed tą kolejką na waivers - Decker zaliczył 2 TD i zarobił 16 punktów, a jego kolega z Broncos McGahee dorzucił jeszcze jeden TD i sporo jardów, co dało punktów 19 Za tydzień mecz w Kaliszforni - trzeba będzie pomyśleć nad wyborem QB (może Schaub? może dalej Newton?), do składu wróci na pewno Foster. Quote Link to comment
Meler Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Najgorsze w tej porażce jest to o czym wspomnial Kamtek - mialem lepsze wybory, ale nie podjalem ich no ale taki urok fantasy, Roddy pewnie mniej punktow juz nie zdobedzie, a i zajebanie mi McGahee'ego sprzed nosa to ból Na szczescie bede mial teraz bye week, moge sie pozbierac po tej porazce i wrocic do "winning ways" (musze wygrać tę ligę!) Quote Link to comment
Ingenting Posted October 29, 2012 Author Share Posted October 29, 2012 A ze mnie się śmiał, że ławka więcej punktuje niż pierwsza drużyna. :P A do McGaheego ja jeszcze byłem w kolejce, ale mi to wyszło na dobre nawet. (o ile Martin utrzyma formę) Quote Link to comment
me_who Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Cuda w tej kolejce Melerski klęska z Harvesterami, no i Elbląg zdobywa pierwsze W w wielkim stylu. Dobrze, że udało mi się go ograc w ostatnim tygodniu, bo chyba limit dziwnych zdarzeń w jego druzynie się wyczerpał. No i pogratulować transferu Gronkowskiego. TE grający na 26 punktów to skarb. A u mnie liczę po cichu, że pęknie 100 pkt. Co prawda Gore musiałby zagrać znakomite zawody (20 punktów) ale to jest całkowicie w jego zasięgu. Tak czy siak, dopisuję się do chlubnej tradycji naszej ligi, że najlepsze mecze mamy w czasie BYE. Quote Link to comment
Ingenting Posted October 29, 2012 Author Share Posted October 29, 2012 U mnie na szczęście kończy się plaga BYE weeks i od następnego tygodnia wracam do gry. Jeszcze tylko w week 10 będzie pauzował RGIII, a tak to zamierzam jechać ze wszystkimi. ;) Quote Link to comment
me_who Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Poszukuję jakiegoś sensownego WR. Mogę dać w zamian za niego McCoya (RB). W zależności od klasy proponowanego zawodnika może coś dorzucę ;) Jacyś zainteresowani? Quote Link to comment
Meler Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Nie śmiałem się, tylko pisałem, że jak u kogoś ławka ma więcej punktów niż starterzy to powinien przegrać. Przegrałem zgodnie z tą wypowiedzią :P Za MacCoya mogę dać Piersiwala, interested? Quote Link to comment
me_who Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Percy Harvina? Jesli tak, to we have a deal! Quote Link to comment
Ingenting Posted October 29, 2012 Author Share Posted October 29, 2012 Wysłucham propozycji. ;) Quote Link to comment
me_who Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Jeśli od Melera mogę mieć Harvina, to od Ciebie chcę Colstona Quote Link to comment
Meler Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Chyba mnie jednak poniosło :P Quote Link to comment
me_who Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 To już mogłeś tego nie pisać przed decyzją Szczurka ;) Quote Link to comment
Johniss Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 McCoy nie nadaje się nawet do tarcia chrzanu z takim O-line Eagles. Quote Link to comment
Ingenting Posted October 30, 2012 Author Share Posted October 30, 2012 Ja mogę oddać Gonzaleza jeżeli ktoś mi zaoferuje dobrego WR. Quote Link to comment
Recommended Posts