Jump to content

Fantasy Football League

Decyzje dotyczące playoff, keeperów i punktacji  

10 members have voted

1. 1. Playoff

• Wariant A
    • Wariant B
    • Wariant C
      0
  2. 2. Keeperzy

3. 3. Punkty za tackle

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 08/31/19 at 06:00 AM

Recommended Posts

Udało się ograć Melerskiego, choć więcej w tym szczęścia i przypadku (wybory kadrowe Melera) niż moich faktycznych "fantasy skills" ;) Ławka Amateurs ugrała 74 punkty, pomimo że Rice pauzował. Tymczasem u mnie błysnęli dwaj panowie, których udało mi się znaleźć przed tą kolejką na waivers - Decker zaliczył 2 TD i zarobił 16 punktów, a jego kolega z Broncos McGahee dorzucił jeszcze jeden TD i sporo jardów, co dało punktów 19 :) Za tydzień mecz w Kaliszforni - trzeba będzie pomyśleć nad wyborem QB (może Schaub? może dalej Newton?), do składu wróci na pewno Foster.

Najgorsze w tej porażce jest to o czym wspomnial Kamtek - mialem lepsze wybory, ale nie podjalem ich :) no ale taki urok fantasy, Roddy pewnie mniej punktow juz nie zdobedzie, a i zajebanie mi McGahee'ego sprzed nosa to ból :D

Na szczescie bede mial teraz bye week, moge sie pozbierac po tej porazce i wrocic do "winning ways" (musze wygrać tę ligę!)

Cuda w tej kolejce :)

Melerski klęska z Harvesterami, no i Elbląg zdobywa pierwsze W w wielkim stylu. Dobrze, że udało mi się go ograc w ostatnim tygodniu, bo chyba limit dziwnych zdarzeń w jego druzynie się wyczerpał. No i pogratulować transferu Gronkowskiego. TE grający na 26 punktów to skarb.

A u mnie liczę po cichu, że pęknie 100 pkt. Co prawda Gore musiałby zagrać znakomite zawody (20 punktów) ale to jest całkowicie w jego zasięgu. Tak czy siak, dopisuję się do chlubnej tradycji naszej ligi, że najlepsze mecze mamy w czasie BYE.