Jump to content

Fantasy Football League

Decyzje dotyczące playoff, keeperów i punktacji  

10 members have voted

1. 1. Playoff

• Wariant A
    • Wariant B
    • Wariant C
      0
  2. 2. Keeperzy

3. 3. Punkty za tackle

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 08/31/19 at 06:00 AM

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Nie miałem dostępu do kompa, dobrze, że w czwartek grał tylko jeden pewniak.

Ogólnie, to równie dobrze mogę oddać ten mecz walkowerem. Mam zdrowych tylko TE, jednego QB i jednego RB.

Kolejnego WR musiałem ściągnąć; nie dość że draft był klęską, to jeszcze ludzi z łapanki do łatania dziur muszę brać :keke:

Pozwoliłem sobie na opieprzenie jakiś czas temu Szczurka za mieszanie w kalendarzu, to mnie teraz złoił niemiłosiernie za to. Porażka 66:88, dwóch WR-ów uzbierało raptem 13 "oczek" (po stronie Szczurka prawie 2 razy więcej), a do tego punktowo w starciu RB (flex) Lynch zmiażdżył Mathewsa 20:8! Zmiany niewiele by też dały. Wychodzi to, że jestem laikiem :keke:

No to od tego masz te wszystkie narzędzia. Wchodzisz w 'Players', bierzesz 'Scoring leaders', wybierasz sobie pozycję i patrzysz czy nie ma jakiegoś kozaka na FA, który by zastąpił twoich zawodników. Ja też nie znałem zbyt wielu zawodników wcześniej (poza QB i najlepszymi RB/WR), ale w trakcie gry grzebałem i poznawałem co raz więcej.

Ryzykowne ruchy na rynku transferowym na razie przyniosły taki sobie zysk. Fitzpatrick (QB, Buf) zawiódł na całej linii. Sądziłem, patrząc na wyczyny Vicka wieczorem, że słabiej się nie da. Ćwierćtylec Bills udowodnił, jak bardzo się myliłem. Zdołał uciułać jedynie 3 punkty, a Vick dociągnął do 12. W starciu quarterbacków z Johnissem jest więc 3:24 :lol: Bardzo mile zaskoczył mnie natomiast Marques Colston, który nie tylko nie stracił niezłej formy sprzed tygodnia, ale błysnął nawet zdecydowanie bardziej - 3TD, 131 YDS, 9 REC i 31 punktów w fantasy :) Z nowych zawodników najlepiej Trent Richardson, który uzbierał 18 punktów, będąc na ten moment drugim punktującym Kombajnistów. Liczę, że podobnie będzie sobie poczynał Foster w dzisiejszym starciu Hou@NYJ i uda mi się odrobić 17-punktową stratę do Johnissowych Scrolls.

4-0 i żeby było śmieszniej to najgorszy week miałem jak miałem bye :) teraz ciężki mecz z Cegłami z Pszczyny, bez Breesa i Marshalla, ale liczę że Lucek i Hartline zaskoczą (zwłaszcza ten drugi wobec gry przeciw St. Louis "We have no secondary" Rams) :D