Ingenting Posted September 18, 2012 Author Share Posted September 18, 2012 Zmieniłem schedule, żeby erzet miał jeszcze czas na powrót do ligi. Więc w następnym tygodniu Kamtek będzie grał ze mną, a erzet będzie miał bye week. Jeżeli się nie odezwie do tego czasu, to uznaję, że nie chce się z nami bawić i dam szansę komuś innemu. Quote Link to comment
Ingenting Posted September 20, 2012 Author Share Posted September 20, 2012 Wrócił erzet, więc terminarz wraca do poprzedniego stanu. Quote Link to comment
Kamtek Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Przestań mieszać Szczurek! Quote Link to comment
me_who Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Obrażam się na to Fantasy! Mój jedyny zdrowy WR ma Bye Week, a reszta jest niedysponowana :roll: Quote Link to comment
Gabe Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Chciałem ci właśnie powiedzieć, żebyś sobie go zmienił, bo w sobotę rano to wiesz ;) Quote Link to comment
me_who Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Nie miałem dostępu do kompa, dobrze, że w czwartek grał tylko jeden pewniak. Ogólnie, to równie dobrze mogę oddać ten mecz walkowerem. Mam zdrowych tylko TE, jednego QB i jednego RB. Kolejnego WR musiałem ściągnąć; nie dość że draft był klęską, to jeszcze ludzi z łapanki do łatania dziur muszę brać Quote Link to comment
Kamtek Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Pozwoliłem sobie na opieprzenie jakiś czas temu Szczurka za mieszanie w kalendarzu, to mnie teraz złoił niemiłosiernie za to. Porażka 66:88, dwóch WR-ów uzbierało raptem 13 "oczek" (po stronie Szczurka prawie 2 razy więcej), a do tego punktowo w starciu RB (flex) Lynch zmiażdżył Mathewsa 20:8! Zmiany niewiele by też dały. Wychodzi to, że jestem laikiem Quote Link to comment
Ingenting Posted October 1, 2012 Author Share Posted October 1, 2012 Musisz być aktywniejszy na rynku transferowym. :P Widzisz, że my praktycznie co tydzień kogoś wymieniamy. Quote Link to comment
Kamtek Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Żeby być aktywniejszym na rynku, trzeba ten rynek znać Ja dopiero powoli ogarniam temat NFL i jeśli czas pozwala, to rzucę okiem na jakieś weekendowe transmisje na ESPN America. Quote Link to comment
Gabe Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Ja zmieniłem bodajże jednego przed sezonem i mam 2-2 :P Quote Link to comment
Ingenting Posted October 1, 2012 Author Share Posted October 1, 2012 No to od tego masz te wszystkie narzędzia. Wchodzisz w 'Players', bierzesz 'Scoring leaders', wybierasz sobie pozycję i patrzysz czy nie ma jakiegoś kozaka na FA, który by zastąpił twoich zawodników. Ja też nie znałem zbyt wielu zawodników wcześniej (poza QB i najlepszymi RB/WR), ale w trakcie gry grzebałem i poznawałem co raz więcej. Quote Link to comment
Johniss Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 To trzeba przyznać. Fantasy jest znakomitym sposobem na poznanie zawodników Quote Link to comment
Kamtek Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Ryzykowne ruchy na rynku transferowym na razie przyniosły taki sobie zysk. Fitzpatrick (QB, Buf) zawiódł na całej linii. Sądziłem, patrząc na wyczyny Vicka wieczorem, że słabiej się nie da. Ćwierćtylec Bills udowodnił, jak bardzo się myliłem. Zdołał uciułać jedynie 3 punkty, a Vick dociągnął do 12. W starciu quarterbacków z Johnissem jest więc 3:24 Bardzo mile zaskoczył mnie natomiast Marques Colston, który nie tylko nie stracił niezłej formy sprzed tygodnia, ale błysnął nawet zdecydowanie bardziej - 3TD, 131 YDS, 9 REC i 31 punktów w fantasy Z nowych zawodników najlepiej Trent Richardson, który uzbierał 18 punktów, będąc na ten moment drugim punktującym Kombajnistów. Liczę, że podobnie będzie sobie poczynał Foster w dzisiejszym starciu Hou@NYJ i uda mi się odrobić 17-punktową stratę do Johnissowych Scrolls. Quote Link to comment
Kamtek Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 I się udało. Foster zagrał dobrze, uzbierał 22 punkty i poprawił bilans HARV na 2-2 Quote Link to comment
Ingenting Posted October 9, 2012 Author Share Posted October 9, 2012 A wszyscy running backs odetchnęli z ulgą, Johniss ma bye week, więc i klątwa nie działa. ;] Quote Link to comment
Meler Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 4-0 i żeby było śmieszniej to najgorszy week miałem jak miałem bye teraz ciężki mecz z Cegłami z Pszczyny, bez Breesa i Marshalla, ale liczę że Lucek i Hartline zaskoczą (zwłaszcza ten drugi wobec gry przeciw St. Louis "We have no secondary" Rams) Quote Link to comment
Johniss Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Zdobyłem najwięcej punktów, mimo że kompletnie nic nie zmieniałem, a trzech zawodników miało bye'a loffciam tę grę, na szczęście za tydzień wszystko wróci do normy, kiedy wrócę walczyć o pierwsze W Quote Link to comment
Johniss Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Mało tego, ławka zrobiła mi 90 punktów Kabaret Quote Link to comment
Ingenting Posted October 16, 2012 Author Share Posted October 16, 2012 A ja akurat na mecz z Melerem trafiłem jak połowa mojego składu ma bye week. :| Quote Link to comment
Meler Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Jestem gotów wysłuchać ofert wszelkich za Gronkowskiego Quote Link to comment
Recommended Posts