Vami Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Sporządziłem w Excelu listę zjazdowiczów. Liczę na Was, byście pomogli mi ją udoskonalić. Zlotowicze Błędy: - niekompletny skład z Pieczysk (2003) - brak zapewne wielu osób, które dojechały na 1 dzień/noc, a nie były ujęte w tematach organizacyjnych (na podst. których sporządzono listę) - wpisani zjazdowicze, którzy zapłacili, acz nie dojechali, z powodu jak wyżej W tym temacie zgłaszajcie rzeczy do poprawki. Zróbmy w końcu porządne archiwum zlotowe Przede wszystkim apeluję do uczestników III Zjazdu w Pieczyskach, na którym mnie nie było ;) Lista aktualna na 23.07.2012 godz. 11:25 Quote Link to comment
FYM Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 - Qcz i Rem-8 byli w Sielpi. - Henkela nie było w Antoninie - wwosik był w Soczewce ciąg dalszy zapewne nastąpi ;) DONE Quote Link to comment
Kamtek Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Byłem w Pieczyskach. Kojarzę też na pewno stamtąd chociażby Pereza. Podobnie jak małoletniego Speeda, Vadera czy też Krzyśka Ścibiorka. DONE Quote Link to comment
Vami Posted March 11, 2011 Author Share Posted March 11, 2011 Super. Kto jeszcze był w Pieczyskach? De Raph dał mi skład z Łodzi :* Quote Link to comment
Kamtek Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Łba sobie uciąć nie dam, ale wydaje mi się, że ze mną do Pieczysk jechali Fat, Vader i Guli (?). Plus Nigel, który dosiadł się na dworcu w Bydgoszczy. Na 99% silnie reprezentowana była standardowo grupa poznańska (Qcz, charlee, Barola, wspomniany Speed, Profesor). Kojarzę też AmicęFana, ale nie wiem, czy w tym przypadku już mi się spotkania w Poznaniu ze zlotem nie mieszają. Edyta natomiast podpowiada osobę lakersa. DONE Quote Link to comment
dragonfly Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Vami, ja byłem jeszcze rok wcześniej w Pieczyskach. DONE Quote Link to comment
FYM Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Kojarzę też AmicęFana, ale nie wiem, czy w tym przypadku już mi się spotkania w Poznaniu ze zlotem nie mieszają. AmicaFan był tylko w Sierakowie. DONE Quote Link to comment
Kamtek Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Czyli kojarzę go ze spotkania w Poznaniu. Po ośmiu latach mogło mi się pomieszać ;) DONE Quote Link to comment
Vami Posted March 11, 2011 Author Share Posted March 11, 2011 Takich kilka pytań: 1) Czy wwosika nie było w: Sierakowie i Gołuchowie? 2) Czy enchanter nie opuścił żadnego zlotu od Pieczysk? 3) Czy Vadoxa nie było w Soczewce? 4) Czy Barola miał trzyletnią przerwę w zlotach (2006, 2007, 2008)? 5) Czy Barmana nie było w Kobylej Górze? Quote Link to comment
Kamtek Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Fubert w Pieczyskach? Raczej na bank. W Sulejowie Beboka nie było na pewno. Do Pieczysk spokojnie możesz dorzucić Kangora. DONE Quote Link to comment
FYM Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Takich kilka pytań: 1) Czy Qcz nie opuścił żadnego zlotu od Sierakowa? 2) Czy wwosika nie było w: Sierakowie, Pieczyskach, Gołuchowie? 3) Czy enchanter nie opuścił żadnego zlotu od Pieczysk? 4) Czy charleego nie było w Kobylej Górze? 5) Czy Vadoxa nie było w Soczewce? 6) Czy Beboka nie było w Sulejowie i Gołuchowie? 7) Czy Barola miał trzyletnią przerwę w zlotach (2006, 2007, 2008)? 8) Czy Vlad nie pojechał do Sulejowa? (Woodstock?) 9) Czy Barmana nie było w Kobylej Górze i Soczewce? 10) Czy Fubert był w Pieczyskach? 11) Czy Smętek pojawił się dopiero w Kobylej Górze? (wydaje mi się, że wcześniej...) itd. 1) TAK 2) Głowy nie dam, ale wwosik chyba był w PIeczyskach 4) TAK 8) TAK 9) Barman był w Soczewce 11) Smętek był na bank w Sulejowie Tyle z głowy. Jak będę w domu będę mądrzejszy. DONE Quote Link to comment
Wujek Przecinak Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Beboka w Gołuchowie nie było. Smętek był w Sulejowie. DONE Quote Link to comment
Qcz Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Fubert był w Gołuchowie Soku był w Pieczyskach 3) Czy Vadoxa nie było w Soczewce? NIE był 5) Czy Barmana nie było w Kobylej Górze? Nie był DONE Quote Link to comment
Profesor Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Czy Plastek aby nie był w Pieczyskach? Kojarzę, że gdy ekipa poznańska jako pierwsza dojeżdżała na miejsce, czekał już na nas taki szczupły koleś w okularach i z długimi włosami. Qcz powinien go lepiej pamiętać. Fubert w Pieczyskach był na 100%, waletował w naszym domku. Quote Link to comment
dragonfly Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 To był Plastek na 100%. Tak charakterystycznego gościa się nie zapomina Quote Link to comment
FYM Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Konkurent był w Pieczyskach Fenomen był w Soczewce Quote Link to comment
SZk Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Debiut Smetka - 2006, a nie 2007 (na liscie zlotu '06 widnieje, pewnie reczne wpisywanie daty debiutu spowodowalo blad). DONE Quote Link to comment
klinsmann Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 szery za cztey Sulejów 2006, naturlich :] Quote Link to comment
Recommended Posts