Msmichal 2 Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Facepacki Legii i Wisły mojego autorstwa (większość w action style i trochę w zwykłym) - prosiłbym o komentarze czy to jest Banaczek?: http://www.zaglebie-lubin.pl/www/galeria/z...07/img_8428.jpg Bardzo dobra robota Widze ze planujesz zrobic cala OE. Jak bede mial czas to postaram sie tez zrobic kilka facepackow. Co do Banaczka to na spodenkach widac numer zawodnika (chyba 8) wiec sprawdz z jakim numerem gral B. to bedziesz mial odpowiedz czy to on Quote Link to post
Pavlo 0 Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Banaczek grał wpierw z 8 potem z 18 Wydaje mi się że to on ale nie jestem w 100% pewny... Quote Link to post
zice 0 Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 witam ma ktos moze link do jakiegos nowego ubdate na angielskei ligi z gory dziekiuje Quote Link to post
wojtek91 0 Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 http://footballmanager2007.forumfree.net/?t=14093421 moze ktos zrobic wersje lewostronna tego skina ? Quote Link to post
West 0 Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Mam pytanie czy jest mozliwosc w edytorze podmienienia skladow Niemiec i Holandii , zeby byli powolywany zwykli pilkarze , nie szaraki , a jesli tak to jaka opcja , bo za nic kiedy podmieniam fake. nadal nie dziala. Nie piszcie , ze mam czekac na powolania nowe itd , bo nawet zaczolem nowa gre... Quote Link to post
mateusz1309 0 Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 sciagnij po prostu plik fake.lnc i wszystko bedzie dzialac, wie moze ktos czy istnieje dodatek dodajacy lige w gruzji? Quote Link to post
Magic 0 Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Przeszukałem wiele stron o tematyce FM-a i nie znalazłem. Ma ktoś z Was może loga E2G w rozmiarze Huge austriackiej Bundesligi? Quote Link to post
Vetr 0 Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Przeszukałem wiele stron o tematyce FM-a i nie znalazłem. Ma ktoś z Was może loga E2G w rozmiarze Huge austriackiej Bundesligi? Logo ligi, czy klubów? Quote Link to post
Magic 0 Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Przeszukałem wiele stron o tematyce FM-a i nie znalazłem. Ma ktoś z Was może loga E2G w rozmiarze Huge austriackiej Bundesligi? Logo ligi, czy klubów? Klubów Quote Link to post
Vetr 0 Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Przeszukałem wiele stron o tematyce FM-a i nie znalazłem. Ma ktoś z Was może loga E2G w rozmiarze Huge austriackiej Bundesligi? Logo ligi, czy klubów? Klubów http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...4dff4b471a.html - tego typu? Quote Link to post
Magic 0 Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Przeszukałem wiele stron o tematyce FM-a i nie znalazłem. Ma ktoś z Was może loga E2G w rozmiarze Huge austriackiej Bundesligi? Logo ligi, czy klubów? Klubów http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...4dff4b471a.html - tego typu? Nie Quote Link to post
Maniek_ZKS 104 Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Save wrzucasz do: Moje Dokumenty > Sports Interactive > Football Manager 2007 > games Przynajmniej u mnie tak jest \o/ Quote Link to post
zice 0 Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 witam poprosze o logo paka do ligi holenderskiej Quote Link to post
Vetr 0 Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 witam poprosze o logo paka do ligi holenderskiej http://www.speedyshare.com/341749466.html Quote Link to post
sido_thc 0 Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Skąd można pobrać nowe stroje Realu Madryt? Quote Link to post
staRvin 0 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 moze ktos wrzucic stroje i loga klubowe aktualnej orange ekstraklasy i twarze Ruchu Chorzow lub caly fackepack oe Quote Link to post
Matii 0 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 ma ktoś kitsy Motoru Lublin? Quote Link to post
Powdel 0 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Sorry ale nie mogę się doszukać loga naszej II ligi w stylu E2G we wszystkich rozmiarach, na susie ostatnio znalazłem pack ale do 3ligi jak ktoś ma to niech zapoda linka za co z góry dzięki. Quote Link to post
suchy92 0 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 witam! mam prosbe, moglby ktos zamiescic link do skorki Hellenic07 albo EnergyFM z polska czcionka? bo wszedzie sa ale bez polskiej czcionki , a najlepiej by bylo jakby ktos mial skorke z Manchesterem United, tylko nie ze strony sortitousi (czy jak to sie tam pisze ;P) bo tam sie trzeba zarejestrowac na tureckim forum, a ja z tureckiego jestem zielony . Pozdro, i z gory dzieki za odpowiedz Quote Link to post
Arsen 0 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 witam! mam prosbe, moglby ktos zamiescic link do skorki Hellenic07 albo EnergyFM z polska czcionka? bo wszedzie sa ale bez polskiej czcionki , a najlepiej by bylo jakby ktos mial skorke z Manchesterem United, tylko nie ze strony sortitousi (czy jak to sie tam pisze ;P) bo tam sie trzeba zarejestrowac na tureckim forum, a ja z tureckiego jestem zielony . Pozdro, i z gory dzieki za odpowiedz Tak trudno podmienić czcionkę? ;P. Zerknij na pierwszą stronę teamatu, tam masz wszystko opisane. Quote Link to post
Recommended Posts