Fiziomej Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Mam pytanie: Całe życie grałem w FIFA Manager, a od tygodnia gram w Football Manager. Gdy grałem w FIFA Manager i na początku gdy zakładałem nowy zespół nikt nie mógł mnie z niego wyrzucić bez względu ma wyniki gier, wyniki finansowe itp. Gdy gram w Football Manager również założyłem nowy klub i podczas niewywiązywania sie z założeń zostaje wezwany na ,,dywanik" i straszony zwolnieniem. Istnieje możliwość gdy w Football Manager z pewnością o niezwolnienie? Quote Link to comment
Scorpio Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Nie, nie da się czegoś takiego włączyć. Nie ma też poziomów trudności, więc jedyna rada na początek, to wziąć klub który nie będzie wymagał od Ciebie zbyt dużych rzeczy. Quote Link to comment
jmk Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Można dokupić edytor in-game-editor włączyć opcję "niezwalniany". Quote Link to comment
Recommended Posts