krzysfiol Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Najwięcej głosów w wyborach otrzymali: @Feanor - 31 głosów @Reaper - 31 głosów @krzysfiol - 30 głosów @Pulek - 29 głosów @verlee - 26 głosów W „grupie pościgowej” są: @Dudek - 23 głosy @lad - 23 głosy @Meler - 23 głosy Osoby z największą ilością głosów proszone są o potwierdzenie lub odrzucenie nominacji. Quote Link to comment
Reaper Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Dziękuję wszystkim za głosy, wchodzę w to 1 Quote Link to comment
Feanor Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Dziękuję, przyjmuję nominację. 1 Quote Link to comment
krzysfiol Posted July 3, 2020 Author Share Posted July 3, 2020 Ja zrezygnuję dzięki za głosy, ale czuję, że będzie to przełomowa kadencja MT, która może zapoczątkować fajne zmiany na forum i po prostu nie czuję, żebym mógł w stu procentach wspomóc ten wiatr odnowy, a nie chciałbym być hamulcowym. Głosowanie ułożyło się tak, że w MT jest 4/5 mojego dream teamu (@Feanor jako głos rozsądku, @Reaper i @Pulek jako goście ze wspaniałymi pomysłami i którzy od wielu lat dają z siebie bardzo dużo naszej społeczności, no i @verlee, który ma setki przemyślanych idei i już pokazał, że jest w stanie je realizować) i piąta osoba jest w poczekalni. Tak więc jak dojdzie do dogrywki, to marzy mi się, żeby do grona moderatorów doszedł @lad, który zawsze miał dużo pomysłów, czasem brakowało mu zapału, ale wydaje mi się, że w odpowiednim środowisku da czadu 1 2 1 Quote Link to comment
Dudek Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Na mnie też pora. Dzięki za wszystkie głosy, ale mam wrażenie, że spojrzenie @Melera czy @lada bardziej się przyda przy okazji nadchodzących zmian 1 Quote Link to comment
lad Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 No ja chętnie dołączę, o ile wygram w pojedynku ze ślunskim chacharem. 1 Quote Link to comment
schizzm Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 II tura Debata na discordzie 1 Quote Link to comment
Pulek Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 6 godzin temu, krzysfiol napisał: Osoby z największą ilością głosów proszone są o potwierdzenie lub odrzucenie nominacji. Przyjmuję nominacje, dzięki za zaufanie społeczności! 3 godziny temu, krzysfiol napisał: Ja zrezygnuję 3 godziny temu, Dudek napisał: Na mnie też pora. Przede wszystkim - dzięki Panowie za ten wspólny czas. Cieszę się, że moje początki w MT trafiły akurat na okres Waszego panowania na forum. Ze strony użytkownika nie zawsze wszystko widać, natomiast dzielenie z Wami administracji pokazało Wasze zaangażowanie w życie forum. Fajny to był okres. Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja, żeby razem się spotkać w "sprawach codziennych" 1 1 1 Quote Link to comment
Meler Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Ja również jestem zainteresowany pomocą w MT więc jeżeli jestem na tzw. krótkiej liście to stanę w szranki w dowolnej formie 3 Quote Link to comment
Recommended Posts