Jump to content

Herb klubu

Recommended Posts

ID mojego klubu jest takie samo ja tego ktory przejalem zakladajac swoj czyli ( 5103663)

Wkleiłem koszulki do odpowiedniego folderu i tak jak widać na zdjeciu podmienilem nazwy oraz dodałem 3 komplet bo w tej druzynie go nie bylo.

W grze zresetowalem skorki i zaladowalem nowe a koszulki sie nie wgrały,

Jednak wgrały sie.ale dla tego klubu(w tym przypadku chippenham i zamiast 3 sa 2

Beztytulu_qenawhh.jpg

11 godzin temu, Corem napisał:

ID mojego klubu jest takie samo ja tego ktory przejalem zakladajac swoj czyli ( 5103663)

Wkleiłem koszulki do odpowiedniego folderu i tak jak widać na zdjeciu podmienilem nazwy oraz dodałem 3 komplet bo w tej druzynie go nie bylo.

W grze zresetowalem skorki i zaladowalem nowe a koszulki sie nie wgrały,

Jednak wgrały sie.ale dla tego klubu(w tym przypadku chippenham i zamiast 3 sa 2

Szczerze mówiąc, nie bardzo kumam co napisałeś :P Znam już ID to zrobię configa w domu i wrzucę do folderu z koszulkami i spakuję Ci.

Klub musi mieć ustawione trzy wersje koszulek, żeby było je widać w grze. Jak ma dwie, to pozostaje to pozmieniać w edytorze.

Zrobiłem wszystko tak jak napisałeś i tak wygladaja mojej stworzonej druzyny.

Beztytulu_qenqrsw.jpg

Z ciekawosci zaczalem nowa gre klubem na ktorym nalozylem swoj klub przy tworzeniu i u niego koszulki wygladaja tak

1jpg_qenqrss.jpg

Przy rozpoczeciu gry zaznaczyc ze chce uzywac edytora fm ? Jest to moze wazne?

To wyglada na razie tak jakbym nie mogl podmeinic koszulek na tym zapisie gry bo nie wygenerowalo mi dla tego klubu nowego id tylko nalozylo klub na klub i to w podstawowym klubie wszystko sie podmienia. 

To już średnio pomogę, gdyż nigdy się tym nie bawiłem. 

5 minut temu, Corem napisał:

Przy rozpoczeciu gry zaznaczyc ze chce uzywac edytora fm ? Jest to moze wazne?

Ta opcja pozwoli Ci w trakcie gry majstrować przy niej. Nie zaznaczaj.