machlak Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Witam serdecznie Jestem Michał lat 34, od wielu lat zapalony gracz Football Managera, aczkolwiek dopiero od jakiegoś czasu także streamujący swoje podboje w FM. Jeżeli chodzi o nagrywanie z Football Managera są to dopiero moje początki w tym temacie, tak więc liczę na wasze wszelkie sugestie odnośnie kanału a także na łapkę w górę w celu motywacji do dalszego działania. Za wszystkie subskrypcje i komentarze bardzo serdecznie dziękuję! A tutaj mój pierwszy debiutancki filmik z Football Managera. Bardzo proszę o niekasowanie tematu, tylko jeśli jest w złym miejscu o przeniesienie do właściwego tematu i moderację. Bardzo dziękuję. Link to comment
machlak Posted October 30, 2017 Author Share Posted October 30, 2017 Ok jednak nie nadaje się do nagrywania FM jak ktoś mi to ładnie napisał i miał rację. Zresztą tak też sam myślałem ale chciałem to sprawdzić by być w 100% pewnym Tak więc dalsza część kariery i kolejne będą do oglądania na żywo na moim kanale na Twitchu na który serdecznie zapraszam : https://www.twitch.tv/machlak Link to comment
machlak Posted October 30, 2017 Author Share Posted October 30, 2017 można w sumie jednak skasować cały wystarczyly mi 2 komentarze i juz wiem ze to nie dla mnie co zresztą sam myślalem Link to comment
Recommended Posts