relo3 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Witam. Właśnie zacząłem grać FMa i mam pytanie, jak przenieść graczy z u-21 czy u-18 do podstawowej drużyny? Quote Link to comment
Makk Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Klikasz na zawodnika-> przesuń do drużyny. I masz do wyboru główną drużynę albo inny team. Quote Link to comment
relo3 Posted February 1, 2015 Author Share Posted February 1, 2015 Ok dzięki wielkie, i jeszcze jedno mam pytanie wystawiłem Sagana na liste transferową przyszły 4 oferty ale nie mogę żadnej przyjąć ale jak wezmę opcje aby mój asystent je przyjmował automatycznie to nie ma problemu. Quote Link to comment
Makk Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 A czemu nie możesz przyjąć? Masz skreena jakiegoś? Quote Link to comment
relo3 Posted February 1, 2015 Author Share Posted February 1, 2015 nie mam ale po prostu zaakceptuj jest na szaro i jak klikam to nic a odrzuć mogę kliknąć. Quote Link to comment
Makk Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 nie mam ale po prostu zaakceptuj jest na szaro i jak klikam to nic a odrzuć mogę kliknąć. Jak nie masz screena to mogę tylko zgadywać. Może kto inny zajmuje się transferami. Quote Link to comment
relo3 Posted February 1, 2015 Author Share Posted February 1, 2015 ook dzięki jak ogarnę screena to napisze. Quote Link to comment
Makk Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Alt + F9 albo Alt + F12 Quote Link to comment
tomba Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Może Sagan ma 6 miesięcy (lub mniej) do końca kontraktu? W takiej sytuacji on wybiera gdzie chce odejść, a Ty nie masz nic do gadania :P Quote Link to comment
relo3 Posted February 2, 2015 Author Share Posted February 2, 2015 Nie wiem może ale z Dvalishvili to samo Quote Link to comment
tomba Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 W profilu zawodnika masz datę wygaśnięcia kontraktu, obczaj to sobie ;) Quote Link to comment
Makk Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Po tej fotce wnioskuję dwie rzeczy, że mogą być: 1. Sagan ma w statusie transferowym, że akceptujesz wszystkie oferty za niego; 2. sam dyrektor sportowy/prezes zadecydował, że on jest na sprzedaż. Ja obstawiam to pierwsze. Sprawdź jego status transferowy. Quote Link to comment
Recommended Posts