Blasphem Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Witam Gram druzyna Solihull Moors - z Skrill North, awansowalem powoli i obecnie ejstem w Legue One. 2 czy 3 sezony temu zatrudniłem menadzera druzyn juniorskich, bo martwilo mnie ze nie mam kompletnie zadnych juniorow, newgenow itd - wszyscy w tych druzynach to 'szaraczki'. Niestety sytuacja sie nie zmienila. W zadaniach wspolpracownikow przy opcji "Sprowadza do klubu młodych piłkarzy i informuje o ich postępach" mam włąsnie tego menadzera, ale jak mowie nic sie nie zmienilo i nie mam ani jednego juniorka. W czym tkwi problem ? W poprzednich menadzerkach, w tym fm2012 w ktorego gralem długoo, zawsze co sezon pojawiało się kilku newgenów bez zadnej ingerencji, a teraz nic. Quote Link to comment
Makk Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Po prostu Twoja szkółka nie produkuje takowych, dwa- scauci. Masz jakiś :> Quote Link to comment
Blasphem Posted January 3, 2015 Author Share Posted January 3, 2015 Mam 3 scoutów. Kiedys widzialem newsa, ze mozna przejrzec kandydatow do szkolki juniorskiej i ew. podpsiac z nimi kontrakty, ale jak mowie mam to zlecenowe menadzerowi u-18 wiec on powinien sie tym zajmwoac ? Quote Link to comment
klinsmann Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Mam 3 scoutów. Kiedys widzialem newsa, ze mozna przejrzec kandydatow do szkolki juniorskiej i ew. podpsiac z nimi kontrakty, ale jak mowie mam to zlecenowe menadzerowi u-18 wiec on powinien sie tym zajmwoac ? może nie widzi potencjału w generowanych piłkarzach i dlatego z nimi nie podpisuje, wyłącz mu tę opcję i sam oceń jeden nabór to się przekonasz jakiej jakości są Ci piłkarze Quote Link to comment
Recommended Posts