ce er 7 Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Pomocy! Jeśli ktoś się orientuje, to jak sprowadzić Orlando Sa do Legii Warszawa. Dodam, że mam najnowszą aktualizację i są wszyscy nowi zawodnicy oprócz niego Quote Link to comment
Makk Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Aktualizację :> Już pytałeś o to w innym temacie, sprawdź w edytorze bez upka, czy jest ten gracz. Quote Link to comment
ce er 7 Posted November 8, 2014 Author Share Posted November 8, 2014 Jest, a jak wpisuje w grze jego nazwisko, to nic się nie wyświetla. Quote Link to comment
Makk Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 A jaką bazę danych masz? Małą? Ja przy małej bazie danych i upku też go nie mam. Wejdź w edytor, uruchom update i wrzuć Orlando do Legii. Proste. ;) edit: w updacie jest błąd i to nie jeden. Legia nie ma menedżera w ogóle dodanego. Nie ma Berga. Quote Link to comment
ce er 7 Posted November 8, 2014 Author Share Posted November 8, 2014 Dzięki, tak też zrobię Quote Link to comment
Recommended Posts