tomfle Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Taj jak w tytule. Nie będę się długo rozpisywał. Co zrobiłem: - poprawione kilka klubów (dodane miasta) - aktywowana II Liga - w miarę możliwości realny terminarz i zasady w lidze - przydzieliłem każdemu klubowi niższą ligę regionalną, dzięki czemu gra poprawnie rozstawia drużyny w grupach drugiej ligi - nie robiłem żadnych zmian personalnych( CA/Pa, umiejętności) Zapraszam do pobierania. Wszelkie sugestie mile widziane. http://www.filefront.com/17494818/P2L.rar Quote Link to comment
Shashwyk Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Osobiscie Testowalem Świetna praca Quote Link to comment
tomfle Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 Mały błąd się wkradł który już poprawiłem. Poprawiona wersja: http://www.filefront.com/17497664/p2l.rar/ Quote Link to comment
Kinas Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 rozumiem nie dodawałeś żadnych piłkarzy? nie robiłeś żadnych zmian w obecnej bazie? Quote Link to comment
tomfle Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 Jeżeli dobrze pamiętam to czterem klubom przydzieliłem miasta bo ich nie miały i każdemu polskiemu zespołowi ustawiłem odpowiednią grupę w drugiej lidze ( gra nie miesza wtedy drużyn w grupach). Reszta zmian to aktywacja ligi, ustawienie widełek terminarza i przerwy zimowej, zasady składu, zmian i wyjściowej jedenastki, zmieniłem godzinę rozgrywania meczów na 17:00. oraz zasady klasyfikacji drużyn w lidze. ŻADNYCH zmian personalnych (nie dodałem i nie usunąłem żadnej osoby) i nic ponadto co napisałem, jako że ten minidodatek ma tylko na celu aktywację i ustawienie jak najlepiej się da polskiej drugiej ligi. Quote Link to comment
penko Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Mam trochę głupie pytanie, gdzie trzeba wkleić ten plik? Quote Link to comment
Makk Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Moje dokumenty\SI\FM2011\editor data tam wklej i odpal nową grę. Quote Link to comment
TokMan Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Może ktoś na nowo wrzucić link? Wygasły juz Quote Link to comment
Recommended Posts