Jump to content

wwosik - proszę o kontakt, pilna sprawa!

Recommended Posts

Więc tak, sprawa jest o tyle pilna, że do końca czerwca potrzebuję mieć namiary na konto gdzie rejestrowałeś domenę forumcm.net

Jest opcja płacenia za nią mniej, ale musiałbym ją przenieść do naszego providera.

Próbujemy się z Tobą skontaktować od dwóch lat. Bezskutecznie. Nie odpowiedziałeś na moje wiadomości na GG, skrzynkę PW masz zablokowaną, a na PW, które udało mi się Tobie posłać nie odpowiadasz. Podobno SZk kontaktował się z Tobą telefonicznie i też nie odpowiedziałeś. Wiem, że zaglądasz czasem na forum i liczę, że zajrzysz do tego tematu przekazując mi na PW wymagane informacje.

Ten temat powstał głównie jako akt desperacji widząc, że żaden sposób skontaktowania się z Tobą jest nieskuteczny. Wiem, że jesteś (byłeś?) poza granicą kraju i wiem, że przez to kontakt może być utrudniony. Mam nadzieję, że przeczytasz tę wiadomość.

Informacja dla reszty użytkowników - jakikolwiek post zamieszczony w tym temacie będzie nagradzany 3-miesięcznym banem i półrocznym zakazem pisania, bez dyskusji. Pytania lub dyskusje o tym temacie i jego zawartości w Maryni czy gdziekolwiek indziej na tym forum również zostaną stosownie wynagrodzone.

Natomiast jeżeli ktoś zna sposób skontaktowania się lub zdobycia od wwosika tych informacji proszę o PW, ale bez pierdół bo nie mam czasu na głupie PW w stylu: "a może spróbuj się z nim skontaktować przez facebooka lub naszą-klasę".

• I love it 1
  • 5 years later...
  • 2 years later...
  • 4 years later...