Icon Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Więc tak, sprawa jest o tyle pilna, że do końca czerwca potrzebuję mieć namiary na konto gdzie rejestrowałeś domenę forumcm.net Jest opcja płacenia za nią mniej, ale musiałbym ją przenieść do naszego providera. Próbujemy się z Tobą skontaktować od dwóch lat. Bezskutecznie. Nie odpowiedziałeś na moje wiadomości na GG, skrzynkę PW masz zablokowaną, a na PW, które udało mi się Tobie posłać nie odpowiadasz. Podobno SZk kontaktował się z Tobą telefonicznie i też nie odpowiedziałeś. Wiem, że zaglądasz czasem na forum i liczę, że zajrzysz do tego tematu przekazując mi na PW wymagane informacje. Ten temat powstał głównie jako akt desperacji widząc, że żaden sposób skontaktowania się z Tobą jest nieskuteczny. Wiem, że jesteś (byłeś?) poza granicą kraju i wiem, że przez to kontakt może być utrudniony. Mam nadzieję, że przeczytasz tę wiadomość. Informacja dla reszty użytkowników - jakikolwiek post zamieszczony w tym temacie będzie nagradzany 3-miesięcznym banem i półrocznym zakazem pisania, bez dyskusji. Pytania lub dyskusje o tym temacie i jego zawartości w Maryni czy gdziekolwiek indziej na tym forum również zostaną stosownie wynagrodzone. Natomiast jeżeli ktoś zna sposób skontaktowania się lub zdobycia od wwosika tych informacji proszę o PW, ale bez pierdół bo nie mam czasu na głupie PW w stylu: "a może spróbuj się z nim skontaktować przez facebooka lub naszą-klasę". 1 Quote Link to comment
Reaper Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 A próbowałeś przez Facebooka czy naszą-klasę? Quote Link to comment
Counter Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 To czekaj teraz na bana Quote Link to comment
klinsmann Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Wpadnij na hale toz nim sie skontaktujesz. Quote Link to comment
Brachu Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Wpadnij na hale toz nim sie skontaktujesz. Mirowska czy Marymoncka ;) Quote Link to comment
krzysfiol Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Przekażcie wwosikowi na zlocie, że Icon chce się z nim skontaktować. 1 Quote Link to comment
Reaper Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 PILNA SPRAWA jak pozmieniasz litery to wyjdzie POLICJA Quote Link to comment
wwosik Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 Ale otso chodzi? Dajcie mu moj numer 721703753 @krzysfiol W dniu 26.07.2018 o 23:16, krzysfiol napisał: Przekażcie wwosikowi na zlocie, że Icon chce się z nim skontaktować. 1 Quote Link to comment
krzysfiol Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 On teraz pracuje w policji, więc zna Twój numer 1 Quote Link to comment
tio Posted July 12 Share Posted July 12 @wwosik udało Ci się skontaktować z @Icon? 1 1 Quote Link to comment
Recommended Posts