Brachu Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Nowy FM, nowy kącik 1 Quote Link to comment
Ariello Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Siema, w nowym FMie jest obowiązek, by w polskich ligach na boisku przebywał jeden zawodnik u21. Jak wiadomo od tego sezonu nie ma już takiego obowiązku. Trochę lipa. Quote Link to comment
Wujek Przecinak Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 W dniu 11.11.2022 o 11:26, Ariello napisał: Siema, w nowym FMie jest obowiązek, by w polskich ligach na boisku przebywał jeden zawodnik u21. Jak wiadomo od tego sezonu nie ma już takiego obowiązku. Trochę lipa. Może w jakieś łatce to naprawią. Quote Link to comment
dmg1910 Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 czy w FM jest jakiś ranking aby sprawdzić punkty danej ligi aby nie grać ciągle całych eliminacji do LM LE LKE Quote Link to comment
pablo1931 Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Witam. Może mi ktoś napisać dlaczego w polskich klubach nie ma prawdziwych nazwisk graczy tylko jacyś nieznani? Quote Link to comment
Łonio Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 W dniu 16.11.2022 o 22:49, dmg1910 napisał: czy w FM jest jakiś ranking aby sprawdzić punkty danej ligi aby nie grać ciągle całych eliminacji do LM LE LKE Przycisk Świat->Europa i zakładka Współczynniki klubowe kraju. Zakładka niżej są miejsca jakie przysługują krajom w pucharach. 20 godzin temu, pablo1931 napisał: Witam. Może mi ktoś napisać dlaczego w polskich klubach nie ma prawdziwych nazwisk graczy tylko jacyś nieznani? A w innych krajach jest ok? I o której lidze mówimy? Nie widzę problemów w Ekstraklasie i 1wszej lidze. Quote Link to comment
pablo1931 Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 W dniu 19.11.2022 o 19:07, Łonio napisał: A w innych krajach jest ok? I o której lidze mówimy? Nie widzę problemów w Ekstraklasie i 1wszej lidze. Chodzi oto że utworzyłem menagera i teraz jak chce grać swoim klubem to nie ma prawdziwych nazwisk tylo jakieś nie znane. Nie tylko w ekstraklasie ale również w innych ligach. jest brak prawdziwych piłkarzy Quote Link to comment
Łonio Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 52 minuty temu, pablo1931 napisał: Chodzi oto że utworzyłem menagera i teraz jak chce grać swoim klubem to nie ma prawdziwych nazwisk tylo jakieś nie znane. Nie tylko w ekstraklasie ale również w innych ligach. jest brak prawdziwych piłkarzy A przy tworzeniu gry, w opcjach zaawansowanych nie ustawiłeś ptaszka, żeby wgrać wygenerowanych piłkarzy? Quote Link to comment
dmg1910 Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 W dniu 19.11.2022 o 20:07, Łonio napisał: Przycisk Świat->Europa i zakładka Współczynniki klubowe kraju. Zakładka niżej są miejsca jakie przysługują krajom w pucharach. Dzięki wielki! Quote Link to comment
bez_kakakasku Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Można gdzies sprawdzać na bieżąco minuty młodzieżowców? Chodzi mi o limit 3000 minut. Bo mam tylko komunikaty raz w miesiącu. Czy można gdzieś sprawdzić na bieżąco ? Quote Link to comment
Ingenting Posted February 3 Share Posted February 3 Gra ktoś w FM Touch? Ostatnio dodali do subskrypcji Apple Arcade. Quote Link to comment
DrSpikee Posted September 13 Share Posted September 13 Siemka wszystkim! Słowem wstępu - przygodę z wirtualną piłką na dobre zacząłem od PES4 i FIFA06 przez różne późniejsze wersje obu odsłon + fifa98, 2002 i różne inne podobne piłkarskie gry. Najlepiej zawsze podchodził mi ProEvo (zatrzymałem się na PES2018 - jeżeli gram w nowsze odsłony fify to tylko z braciakiem na jego konsoli, solo nie grywam w nic nowszego). Najwięcej przyjemności czerpię z samego prowadzenia klubu niż z rozgrywania meczy, więc często grałem skipując mecze lub oglądając je z trybu trenera - stąd też zainteresowanie grą dedykowaną - piłkarskim managerem. Jednak przez te wszystkie lata nigdy nie sięgnąłem po takie tytuły, dopiero teraz na nowo rozbudziłem swoje zainteresowanie owymi produkcjami. Moje pytanie brzmi następująco: Czy warto ogrywać chociażby z ciekawości stare odsłony CM lub FM czy nie zawracać sobie tym głowy i sięgnąć bezpośrednio po FM2023? Jeżeli z ciekawości zagrać chociaż sezon, to w które edycje polecacie? Które wersje Wam najbardziej zapadły w pamięć lub do których od czasu do czasu wracacie? Quote Link to comment
Wujek Przecinak Posted September 14 Share Posted September 14 W dniu 13.09.2023 o 10:44, DrSpikee napisał: Siemka wszystkim! Słowem wstępu - przygodę z wirtualną piłką na dobre zacząłem od PES4 i FIFA06 przez różne późniejsze wersje obu odsłon + fifa98, 2002 i różne inne podobne piłkarskie gry. Najlepiej zawsze podchodził mi ProEvo (zatrzymałem się na PES2018 - jeżeli gram w nowsze odsłony fify to tylko z braciakiem na jego konsoli, solo nie grywam w nic nowszego). Najwięcej przyjemności czerpię z samego prowadzenia klubu niż z rozgrywania meczy, więc często grałem skipując mecze lub oglądając je z trybu trenera - stąd też zainteresowanie grą dedykowaną - piłkarskim managerem. Jednak przez te wszystkie lata nigdy nie sięgnąłem po takie tytuły, dopiero teraz na nowo rozbudziłem swoje zainteresowanie owymi produkcjami. Moje pytanie brzmi następująco: Czy warto ogrywać chociażby z ciekawości stare odsłony CM lub FM czy nie zawracać sobie tym głowy i sięgnąć bezpośrednio po FM2023? Jeżeli z ciekawości zagrać chociaż sezon, to w które edycje polecacie? Które wersje Wam najbardziej zapadły w pamięć lub do których od czasu do czasu wracacie? Bierz ostatnią wersję 1 Quote Link to comment
Recommended Posts