Reaper Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 W imieniu ModTeamu XVII kadencji chciałbym podziękować wszystkim za głosy - widać, że ta kadencja była dużym sukcesem, choćby po samym fakcie liczby głosów oddanych w wyborach, która od ok. 6 lat nie była tak wysoka! Pisał o tym @verlee: On 12/18/2020 at 9:52 AM, verlee said: MT XVIII — 68 głosów MT XIII — 59 głosów MT XVI — 57 głosów MT XIV — 52 głosy MT XVII — 48 głosów MT XV — 47 głosów Najwięcej głosów w wyborach do MT XVIII kadencji otrzymali: @Pulek - 50 głosów @Reaper - 50 głosów @verlee - 48 głosy @lad - 45 głosów @krzysfiol - 44 głosy a ponieważ pocztą pantoflową dochodzą mnie pewne wieści, to pozwolę sobie wspomnieć, że na szóstym miejscu znalazł się @ajerkoniak z 36 głosami. Ja jeszcze raz dziękuję za zaufanie i przyjmuję nominację na kolejną kadencję Jak pozostali Panowie? 2 Quote Link to comment
verlee Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Dziękuję za głosy i przyjmuję nominację! 2 Quote Link to comment
lad Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Ja ostatnio przemyślałem sprawę, dziękuję wszystkim za głosy i zaufanie, ale niestety będę musiał zrezygnować z bycia w MT. Teraz się tam sporo dzieje, a ja jestem w takim momencie, gdzie nie chcę brać sobie na głowę dodatkowych zobowiązań. Bardzo chętnie oddam swoje miejsce użytkownikowi @ajerkoniak i życzę wam wszystkiego dobrego 4 Quote Link to comment
Pulek Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Dziękuję za głosy i oczywiście przyjmuję nominację. 2 Quote Link to comment
ajerkoniak Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 W takim wypadku chętnie przyjmuje nominacje 4 Quote Link to comment
krzysfiol Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Dziękuję za zaufanie i także przyjmuję nominację 2 Quote Link to comment
Reaper Posted January 2, 2021 Author Share Posted January 2, 2021 Dzięki za odpowiedzi, w takim razie ostateczny skład nowego MT: @Pulek @Reaper @verlee @krzysfiol @ajerkoniak 3 1 Quote Link to comment
Recommended Posts