Ingenting Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Już może gdzieś zagubiłem argumenty tradycjonalistów po tych kilku stronach dyskusji, ale czy jakimś rozwiązaniem nie byłoby zostawienie obecnego logo, nawet w pomniejszonej wersji obok nowego? I biorąc po uwagę, że nazwa w przeglądarce i tak już się wyświetla jako 'Forum Football Managera', to czy nie można w nawiasie przed wersjami dodać Forum CM? Czy to byloby wystarczające dla zachowania tożsamości? Quote Link to comment
Feanor Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 15 minut temu, Ingenting napisał: Już może gdzieś zagubiłem argumenty tradycjonalistów po tych kilku stronach dyskusji, ale czy jakimś rozwiązaniem nie byłoby zostawienie obecnego logo, nawet w pomniejszonej wersji obok nowego? I biorąc po uwagę, że nazwa w przeglądarce i tak już się wyświetla jako 'Forum Football Managera', to czy nie można w nawiasie przed wersjami dodać Forum CM? Czy to byloby wystarczające dla zachowania tożsamości? Najlepszą IMHO wypadkową tego co dobre dla mnie i tego co dobre dla cmf dał @Seju na Discordzie. Jeśli to zaproponuje, to mój głos dostanie. Quote Link to comment
Seju Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 E: @verleeNo to usuwam. Nie przeczytalem regulaminu i nie wiedzialem, ze trzeba wyslac na prywatna wiadomosc 1 Quote Link to comment
verlee Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Nie uważacie, że to niefair wrzucać tu niektóre propozycje przed czasem, a innych nie? Dlatego prosiliśmy o zgłoszenia na PW. Quote Link to comment
Recommended Posts