Vend Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Nigdzie ni mogę znaleźć: Jak grac w stroju np. pingwina lub na strusiu/dinozaurze? Mam to odblokowane, ale włączyć nie umiem Quote Link to comment
mcak Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Jak wybierasz stroje przed meczem to naciśnij na start. Wtedy możesz wybierać w jakim stroju chcesz grać. Problem w tym, że jak już to wybiorę, to i tak na boicko wychodzą w normalnych strojach Quote Link to comment
Magic Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Skąd mogę pobrać wszystkie kitsy do domyślnej wersji gry? Quote Link to comment
millo Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Skąd mogę pobrać wszystkie kitsy do domyślnej wersji gry? Do domyślnej? Do kitserwera znaczy się...? Quote Link to comment
Sk8ter Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Dopiero zakupiłem PESa 6 i w zwiazku z tym mam pytanie: Czy w Kitserverze jest możliwość zmiany oddzielnie spodenek, getrów i koszulki? Quote Link to comment
millo Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Tak, najlepiej ściągnij sobie najnowszą wersję. Quote Link to comment
Magic Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Skąd mogę pobrać wszystkie kitsy do domyślnej wersji gry? Do domyślnej? Do kitserwera znaczy się...? Ano, jestem zielony w temacie PES-a, także mógłbyś zarzucić linkaczem do jakiegoś w miarę aktualnego OF-a? Quote Link to comment
millo Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Skąd mogę pobrać wszystkie kitsy do domyślnej wersji gry? Do domyślnej? Do kitserwera znaczy się...? Ano, jestem zielony w temacie PES-a, także mógłbyś zarzucić linkaczem do jakiegoś w miarę aktualnego OF-a? kitserver http://download.issonline.pl/index.php?act...egory&id=88 najnowszy rzecz jasna 6.5.3 tyle, że on jest bez zawartości GDB. http://www.sendspace.com/file/z8o9pm Option File datowany na dzień 1 lipca (nie testowałem go) Quote Link to comment
krystiaan Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Jestem całkowicie ciemny jeśli chodzi o DkZ Studio i byłbym wdzięczny, jeśli ktoś wytłumaczyłby mi, jak wgrać ten OF.. Chodzi o same składy.. Proszę o pomoc, dziękuję Quote Link to comment
Buffu Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Tu kopiujesz składy: Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer\save\folder1 Quote Link to comment
krystiaan Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Aaa... jak je znaleźć??? Chodzi mi w tym DkZ.. Quote Link to comment
krystiaan Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Co tutaj mam teraz robić?? Gdzie klikać i co ładować? Quote Link to comment
mcak Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Ale jeżeli ty chcesz Option File wsadzić, to nie musisz przez DKZ studio tylko wklej tam gdzie napisał Buffu. Quote Link to comment
Buffu Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Co Ty w ogóle tam masz Grzelo? Co chcesz wgrać? Option File ze składami, czy patcha ze strojami, dźwiękiem i w ogóle? Quote Link to comment
krystiaan Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Dzięki Same składy.. Już są w grze. Tylko jakoś dziwna jest dynamika gry w tym OF.. Quote Link to comment
mcak Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Może masz w sklepie wykupione przyspieszenie, czy cos takiego To się da gdzieś w opcjach zmineić Quote Link to comment
Dżukuś Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 Jakiś pack stadionów macie do polecenia? Znudziło mi się grać Real na stadionie Piasta czy Korony ;/ Quote Link to comment
Longer Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Polecam Patch Ultimate 2007 - są tam bodajże stadiony wszystkich dostępnych klubów Quote Link to comment
Andersen Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Jakiś pack stadionów macie do polecenia? Znudziło mi się grać Real na stadionie Piasta czy Korony ;/ Pusc wodze fantazji i posciagaj sobie stadioniki jakie tylko chcesz;-) To nie problem znalez jakis stadion w serwisach o PESie. Wrzucasz do kit servera i wszystko smiga:-))) Quote Link to comment
Recommended Posts