szramek Posted June 20, 2016 Author Share Posted June 20, 2016 Walia jest teraz w naprawdę dobrej sytuacji, w kolejnej rundzie Irlandia Płn lub Czechy, później zwycięzca grupy F (Portugalia? Węgry?) lub drugi zespół grupy E (zapewne Belgia). Spokojnie mogą wejść do półfinału. Quote Link to comment
snikers88 Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Niop Walia pokazała, Sborna jedzie do domu a już niedługo u nich wielka piłkarska impreza a Reprezentacji nie widać, Anglia z Słowacja kaszanka słaby mecz bez pomysłu Anglicy na rozmontowanie Słowackiej obrony Ale to dobrze bo jakby Anglicy wygrali to my już mamy awans, a tak nasi dzisiaj muszą walczyć o wygraną ( chciałbym by to było tak jak Walijczycy wczoraj, 3-0 ;) ) Quote Link to comment
Makk Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 No i Rosja ma duży problem z graczami i trenerami. Dziś pojawiła się plotka, jakoby Czerczesow był przymierzany na selekcjonera. Anglia wczoraj cieniutko strasznie. Jedna z trzech reprezentacji, która mnie mocno zawodzi. Nie wychodziło im wczoraj prawie nic. Wrzutki- słabo, środkiem się pchali- odbiory. Quote Link to comment
jasonx Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Po takim turnieju na trenera Rosjan w kraju czeka Wołga.. Do przepłynięcia wpław ;) Quote Link to comment
Makk Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Po takim turnieju na trenera Rosjan w kraju czeka Wołga.. Do przepłynięcia wpław ;) Może z obawy miał takie i już wcześniej mówił (przed meczem), że nie będzie trenerem. Azyl we Francji sobie szykuje ;) Dwa lata mają Ruscy na odbudowanie kadry- ciężko im z tym będzie. Chyba, że sięgną po naturalizację, ale to mało prawdopodobne. Quote Link to comment
snikers88 Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 MaKK mnie też mocno dziwią Anglicy :( też na nich stawiałem, gdyby nie ten udany rajd w meczu z Walią nie było by ich Quote Link to comment
Morpheus Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Za to Ramsey wczoraj prawdziwy koks. Jest w świetnej formie. Mając takiego lidera w środku pola można być spokojnym o grę. Quote Link to comment
snikers88 Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Taa w pełni się z Tobą zgadzam Wilshare do pięt mu nie dorasta co zresztą widać w meczach Quote Link to comment
Recommended Posts