Meler Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 W związku z rozwojem e-sportu i co raz większej liczbie fanów tego typu rozrywki - zakładamy livescore do komentowania na żywo meczów LoLa, CSa czy czegokolwiek innego Obecnie trwa mecz Virtus.Pro w 1/4 finału Dreamhacka, do dzieła więc fanatycy Quote Link to comment
Counter Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 8:7 do przerwy, ale to co Snax gra na tym turnieju to miazga, hard carry Kurde będzie ciężko na tej mapie, cache to mapa CT, na dodatek G2 wygrali pistoletówkę. :/ Ktoś wie jakie mapy jeszcze będą grane? Snax No i po 1 mapie, G2 16:10 Virtusi, kurdę oby nie był to dzień mega niespodzianek, Fnatic już odpadło, a gdyby Virtusi przegrali to już w ogóle byłaby sensacja. Oj źle się to dla nas zaczyna. :/ Jest źle ;/ Ucieka mecz Virtusom, 7:2. Co prawda to mapa CT, ale przydałoby się ugrać jeszcze z 2 rundy. uff 9:6, wracamy, teraz byle wygrać pistoletówkę NEO! :O uratował dupska 13:13 ale nerd ze mnie, tylko ja w tym livescorze pisze ;( Quote Link to comment
Meler Posted October 31, 2015 Author Share Posted October 31, 2015 Ja bym pisał, ale nie oglądam bo szykuje się na RWC :P Quote Link to comment
Counter Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 ależ comeback Virtusów, mamy 2 rundy meczowe, a G2 na resztkach :DD o chuj G2 ugrało to :O dogrywka :/ no i po Virtusach ;( Quote Link to comment
Counter Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 NIP 16:10 TSM :O Ale dzień niespodzianek Quote Link to comment
Counter Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 i druga mapa NIP 16:8 TSM :O miazga, dziwny turniej Quote Link to comment
barrti Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 TOP3 za burtą w ćwierćfinałach Quote Link to comment
Counter Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 no liczę jeszcze, że Luminosity sprawi niespodziankę i pokona Na Vi Ogólnie dobrze, że NIP przeszło, będę miał komu kibicować. Przynajmniej nie jest mi już tak smutno z powodu przegranej Virtusów skoro Fnatic i TSM też dały dupy. A no i plusem dzisiejszych meczów jest skrzynka na meczu Fnatic, która mi dropnęła. Quote Link to comment
Counter Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Jakby ktoś nie miał co robić w nocy to o 1:30 grają Virtusi ;) Quote Link to comment
jasonx Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Nie żeby mi w czymkolwiek ten temat przeszkadzał, ale nie pasowałby bardziej do działu "Gry komputerowe"? :-k Quote Link to comment
Counter Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Dla mnie do obu kategorii pasuje tak samo, bo i to gry komputerowe, jak i sport (tak wiem, że dla niektórych to sprawa dyskusyjna, ale jednak oficjalnie w takich kategoriach jest to postrzegane). Mimo to, jestem w sumie za przeniesieniem do Gier Komputerowych, nie będą się livescory ludziom mylić. ;) Quote Link to comment
Meler Posted November 6, 2015 Author Share Posted November 6, 2015 Jeżeli ktoś nie akceptuje, że e-sport to sport, to może najwyższy czas zaakceptować że jest się starym prykiem Quote Link to comment
jasonx Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Ale to też gry komputerowe ;) Quote Link to comment
Hawkeye Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Literka e trochę psuje odbiór. Niczym się cs nie różni od szachów czy brydża w kategorii oceniania jako 'sport', wymaga tylko innego (choć wcale nie przeciwnego) zestawu umiejętności i jest znacznie dynamiczniejsza. Co kto woli. Quote Link to comment
jasonx Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Ja tylko mowie, ze byloby bardziej przejrzyscie, gdyby temat byl w grach ;) Bo jesli tak, to czemu tematu CSa nie przeniesc do sportu? Quote Link to comment
Meler Posted November 6, 2015 Author Share Posted November 6, 2015 Wyjaśnij mi jedną rzecz, jasonx? Skoro ten temat ci w ogóle nie przeszkadza, to czemu napierdalasz w nim 3 posty będące całkowitymi off-topami? Quote Link to comment
jasonx Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Temat mi nie przeszkadza tylko jego umiejscowienie. Po prostu staram sie doszukac logiki. Skoro e-sport to też sport, to czemu wszystkie tematy dotyczace "konkurencji sportowych" znajduja sie w innym dziale? Quote Link to comment
Meler Posted November 6, 2015 Author Share Posted November 6, 2015 Dwie rzeczy ode mnie: 1) mamy jakiś limit tematów? czemu na forum mamy jakąś awersję żeby był jeden temat wiecej? boli to kogoś? wolniej sie forum ładuje? może o czymś nie wiem, z chęcią się dowiem 2) argument o przejrzystości i przenoszeniu CS do sportu to nie za bardzo wiem jak skomentować, poza tym że np fifa symuluje piłkę nożną, to może ją też do sportu? E: teraz zobaczyłem ten post powyżej. No dlatego nie do Sportu, bo są grami komputerowymi. O graniu w gry komputerowe nikt tutaj nie będzie mam nadzieję pisał, to ma być livescore e-sportowy. Fakt, że nie masz pojęcia czym to się różni świadczy tylko o twojej ignorancji w tym temacie. Na tej samej zasadzie nikt w dziale Piłka nożna nie pisze o tym jak na Orliku z kumplami przy piwie strzelił trzy bramki. Quote Link to comment
jasonx Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 1) to do mnie czy ogolnie? Bo z 5 razy mowilem, ze nic do tematu jako takiego nie mam 2) Obracasz kota ogonem a w zasadzie potwierdzasz moje argumenty ;) Skoro CS czy FIFA to jednak nie sport, to dlaczego rozrywki w CSa maja byc juz w dziale sportowym? Nie rob afery koperkowej z tego. Po prostu grzecznie spytalem o logike umiejscowienia tego tematu w tym dziale i tyle. Jesli odpowiedz ma brzmiec "bo tak" to spoko, nie bede drążył tematu i możesz moje posty pokasować. Quote Link to comment
Recommended Posts