Carrimon85 Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Witam gram GKS Tychy aktualnie zawsze zajmuję miejsca 2-4 niestety mistrzostwa nie daję rady zdobyć. Mam ogromny problem z finansami średnia frekwencja to 8-10 tysięcy co sezon gram w grupie LE kontrakty sponsorskie warte są 2,5mln euro. A mimo tego rocznie wychodzę jakieś 5mln euro na minus zawsze ratowałem sie sprzedając najlepszych piłkarzy ale teraz mam samych dziadków albo wypożyczonych piłkarzy i na nich już nie zarobie, nie mam kominów płacowych ani nic z tych rzeczy. W czym może być problem? Quote Link to comment
Draken Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Zbyt wysokie pensje, bonusy w kontraktach, dziwne wydatki. Quote Link to comment
Carrimon85 Posted May 24, 2015 Author Share Posted May 24, 2015 No tak tylko,że oczywiste jest to, że klub się rozwija lepsi zawodnicy chchą wyższe kontrakty w FM2012 tego problemu nie miałem GKS Katowice zaczynająć z 1 ligi krok po kroku klub sie rozwijał najpierw pierwszy awans do LM potem wybudowanie stadionu na 40 tysięcy pózniej rozbudowa do 65 tysięcy w końcu wygrałem nawet LM i Klubowe MŚ i miałem najlepsza reputację a w FM14 nie potrafię wybić. Quote Link to comment
BergmaN Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 A może klub ma jakiś kredyt zaciągnięty? Zobacz na co idą wydatki, albo rzuć screenami najlepiej. Quote Link to comment
Recommended Posts