eNeRKa Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2pzk68n&s=8 czemu mi sie nie zmienia a mam juz sezon 2024/2025 ;) mam orginał Quote Link to comment
klinsmann Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 korzystasz z jakiegoś edytora czasu rzeczywistego ? Quote Link to comment
eNeRKa Posted July 7, 2014 Author Share Posted July 7, 2014 korzystalem na początku by dodać graczy ;) Quote Link to comment
klinsmann Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 fmrte i inne pokrewne narzędzia zdaje się blokują tablicę wyników, tak było w którejś poprzedniej wersji, tak też zapewne jest w obecnej wersji Quote Link to comment
jerro78 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 fmrte i inne pokrewne narzędzia zdaje się blokują tablicę wyników, tak było w którejś poprzedniej wersji, tak też zapewne jest w obecnej wersji Np. wgranie nowych lig blokuje tablicę wyników. Tylko oryginalna baza sumuje nasze wyniki. Quote Link to comment
Fredluds Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Też tak miałem musiałeś wgrać nowe ligi, bo inaczej by się nie zblokowało. tablice wyników powinny działać dobrze ja już sobie odblokowałem. Quote Link to comment
Recommended Posts