Makk Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 A tam nie miało być jakiegoś zakazu dotyczącego zatrudniania trenerów z zagranicy? Chyba o Turków chodziło i piłkarzy tureckich :> Quote Link to comment
FYM Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Nie, lad ma rację. Kilka tygodni temu pojawiło się info, że Rosjanie chcą podnieść poziom swoich szkoleniowców i mają zamiar to zrobić m.in. poprzez bana dla zagranicznych trenerów. Quote Link to comment
Makk Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Widocznie zmienili zdanie ;) Oczywiście nie jest to info potwierdzone na 100%, ale wiadomo, że ruscy i to obejdą. Dadzą mu obywatelstwo i po kłopocie ;) Quote Link to comment
FYM Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Ja przyznam szczerze, że byłoby to dla mnie ogromne zaskoczenie gdyby Carlo wylądował w Rosji. Quote Link to comment
Makk Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Ja przyznam szczerze, że byłoby to dla mnie ogromne zaskoczenie gdyby Carlo wylądował w Rosji. Dla mnie też, dlatego napisałem o grubym $. Zakładałem raczej któryś potężny klub z Europy. Quote Link to comment
jasonx Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Podobno Carlo ma zastapic Pepa w Bayernie od nowego sezonu Quote Link to comment
FYM Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Już nie podobno. Rummenigge potwierdził, że Ancelotti będzie od nowego sezonu prowadzić Bayern. Quote Link to comment
yaneck1 Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 Mircea Lucescu oficjalnie trenerem Zenitu Sankt Petersburg... dobry ruch? Quote Link to comment
Makk Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Cytat Jak poinformowała rosyjska agencja prasowa (TASS) w środę kierownictwo Amkaru Perm ogłosi piłkarzom, że klub został rozwiązany. 13 czerwca ma zostać ogłoszona oficjalna decyzja o rozwiązaniu Amkaru Perm. Klub ma ogromne problemy finansowe, które w ostatnim czasie tylko się nawarstwiały. Brakowało na spłatę dotychczasowych długów, a także na pensje dla swoich piłkarzy. Z tego powodu został złożony wniosek o rozwiązanie drużyny. Amkar Perm zajął 13. miejsce w lidze, przez co o ligowy byt musiał walczyć w barażach. W dwumeczu zespół Janusza Gola wygrał z FK Tambow 3:0 (2:0 w meczu domowym i 1:0 na wyjeździe). Mimo to "Krasno-Cziornyje" nie zagrają w przyszłym sezonie w Premier Lidze. Ich miejsce zajmie Anży Machaczkała, która zajęła 14. miejsce w lidze i przegrała mecz barażowy z Jenisejem Krasnojarsk. http://www.sport.pl/pilka/7,64946,23519812,amkar-perm-zostanie-rozwiazany-janusz-gol-wolnym-zawodnikiem.html W Polsce nie do pomyślenia zawinąć klub Quote Link to comment
Recommended Posts