barrti Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Tutaj możemy dyskutować o dodatkach oraz składać zamówienia na grafikę. Quote Link to comment
damianxpm Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Jak włączyć skórke el torero dark , po rozpakowaniu mam jeden plik xml i kilka folderów, wrzucam to do katalogu dokumenty/ sport inte... / Fm 2010 / skins i po włączeniu FMa nie moge zmienić, mam cały czas do wyboru dwie podstawowe. Dziękuje za odpowiedz. Quote Link to comment
Cerses Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Po 1 odznacz opcje buforowania skórki. Po 2 zaznacz opcje odświeżania skórki. Powinno zadziałać. Quote Link to comment
dodektrn Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 tylko,ze ja no wogole nie mam do wyboru tej skorki el torero w zakladce skorki(mam tylko fm2010 i fm2010ciemny) tak samo nie dzialaja mi inne dodatki jak facepacki,kitspacki czy logopacki a wgrywam jest na jana w moje dokumenty/sports int/fm2010/graphics Quote Link to comment
damianxpm Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 tylko,ze ja no wogole nie mam do wyboru tej skorki el torero w zakladce skorki(mam tylko fm2010 i fm2010ciemny) Dokładnie, ja tej skórki wogóle nie moge wybrać, mam dwie podstawowe, ciemna i jasna. Pozdrawiam. Quote Link to comment
dolek1969 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 tylko,ze ja no wogole nie mam do wyboru tej skorki el torero w zakladce skorki(mam tylko fm2010 i fm2010ciemny) Dokładnie, ja tej skórki wogóle nie moge wybrać, mam dwie podstawowe, ciemna i jasna. Pozdrawiam. "C:\Documents and Settings\"USER"\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2010\skins\el torero dark" - gdzie "USER" to nazwa waszego kompa i musi działac Quote Link to comment
dodektrn Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 a ja nawet nie wiem czemu mam w moje dukumenty dwa foldery Sports Interactive i w obu sa rozne zawartosci ) teraz proboje wszytsko zgrywac do tego drugiego,zobacze co z tego wyjdzie ;] Quote Link to comment
damianxpm Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 a ja nawet nie wiem czemu mam w moje dukumenty dwa foldery Sports Interactive i w obu sa rozne zawartosci ) teraz proboje wszytsko zgrywac do tego drugiego,zobacze co z tego wyjdzie ;] Jeszcze raz. Rozpakowałem plik rar. i mam jeden plik xml "el torero dar " i cztery foldery fonts, graphics, panels, settings. Wrzucam to do katalogu C:/Users/Dom/Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010/skins ( katalog ten mam róznież zapisany jako domyślny w ustawieniach FMa ) , czyli w folderze skins mam te cztery foldery, plik el torero xml, i jeszcze jeden pli który tu już był config xml. Oprócz tego znalazłem drugi katalog C:/Users/PUBLICZNE/Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010/skins i też zrobiłem to samo co wyżej. Odpalam FMa i dawlej w ustawieniach nie mam nowej skórki do wyboru. Mam nadal dwie standardowe. :/ Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam. Quote Link to comment
dolek1969 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 a ja nawet nie wiem czemu mam w moje dukumenty dwa foldery Sports Interactive i w obu sa rozne zawartosci ) teraz proboje wszytsko zgrywac do tego drugiego,zobacze co z tego wyjdzie ;] Jeszcze raz. Rozpakowałem plik rar. i mam jeden plik xml "el torero dar " i cztery foldery fonts, graphics, panels, settings. Wrzucam to do katalogu C:/Users/Dom/Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010/skins ( katalog ten mam róznież zapisany jako domyślny w ustawieniach FMa ) , czyli w folderze skins mam te cztery foldery, plik el torero xml, i jeszcze jeden pli który tu już był config xml. Oprócz tego znalazłem drugi katalog C:/Users/PUBLICZNE/Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010/skins i też zrobiłem to samo co wyżej. Odpalam FMa i dawlej w ustawieniach nie mam nowej skórki do wyboru. Mam nadal dwie standardowe. :/ Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam. po rozpakowani "rar-em" cały folder "el torero dark" z jego pełną zawartością, czyli czterema folderami (fonts, graphics, panels, settings) i jednym plikiem (el torero dark) wklej do : C:\Documents and Settings\"USER"\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2010\skins\ Quote Link to comment
damianxpm Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 a ja nawet nie wiem czemu mam w moje dukumenty dwa foldery Sports Interactive i w obu sa rozne zawartosci ) teraz proboje wszytsko zgrywac do tego drugiego,zobacze co z tego wyjdzie ;] Jeszcze raz. Rozpakowałem plik rar. i mam jeden plik xml "el torero dar " i cztery foldery fonts, graphics, panels, settings. Wrzucam to do katalogu C:/Users/Dom/Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010/skins ( katalog ten mam róznież zapisany jako domyślny w ustawieniach FMa ) , czyli w folderze skins mam te cztery foldery, plik el torero xml, i jeszcze jeden pli który tu już był config xml. Oprócz tego znalazłem drugi katalog C:/Users/PUBLICZNE/Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010/skins i też zrobiłem to samo co wyżej. Odpalam FMa i dawlej w ustawieniach nie mam nowej skórki do wyboru. Mam nadal dwie standardowe. :/ Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam. po rozpakowani "rar-em" cały folder "el torero dark" z jego pełną zawartością, czyli czterema folderami (fonts, graphics, panels, settings) i jednym plikiem (el torero dark) wklej do : C:\Documents and Settings\"USER"\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2010\skins\ Pełna amatorka z mojej strony Wielkie dzięki. Trzeba jeden folder z nazwą skina ( z zawartością ) wrzucić do folderu skins. Pozdrawiam. Ciekawy ta skórka, polecam. Quote Link to comment
majkelos2341 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Pewnie powielę pytanie ale czy ktoś się już spotkał z narzędziem/plikiem do zmiany kolorów atrybutów w FM2010?? Quote Link to comment
dolek1969 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Pewnie powielę pytanie ale czy ktoś się już spotkał z narzędziem/plikiem do zmiany kolorów atrybutów w FM2010?? sprawdzałem przed chwilą i działa ten z FM2009, za kilka minut rzucę w "dodatki" ;) Quote Link to comment
majkelos2341 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 OK, ściągnąłem go ale nie che mi zmienić kolorów.... Nie wiem, który xml z FM2010 wczytać... Quote Link to comment
dolek1969 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 OK, ściągnąłem go ale nie che mi zmienić kolorów.... Nie wiem, który xml z FM2010 wczytać... ten z używanego przez Ciebie skina, dla przykładu: C:\Documents and Settings\"USER"\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2010\skins\fm2010 dark\settings\fm2010 dark settings.XML Quote Link to comment
majkelos2341 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 w katalogu skins mam jedynie plik config.xml Quote Link to comment
dolek1969 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 w katalogu skins mam jedynie plik config.xml jeśli nie dodawałeś żadnego skina to znaczy że "jedziesz" na oryginale, należy z głównego folderu gry rozpakować "resource archiver'em" plik "skins.fmf", następnie plik "skins.fmf" usunąć, a utworzony "resource archiver'em" folder "skins" wraz z całą jego zawartością wrzucić do: "C:\Documents and Settings\"USER"\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2010\", będziesz miał wtedy dostęp do kilku skinów a także do folderów "settings" gdzie znajdują sie pliki XML z nazwą skina mam nadzieję ze jasno to opisałem ;) PS. a teraz idę spać bo rano do "tyrki" ;) Quote Link to comment
majkelos2341 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 w katalogu skins mam jedynie plik config.xml jeśli nie dodawałeś żadnego skina to znaczy że "jedziesz" na oryginale, należy z głównego folderu gry rozpakować "resource archiver'em" plik "skins.fmf", następnie plik "skins.fmf" usunąć, a utworzony "resource archiver'em" folder "skins" wraz z całą jego zawartością wrzucić do: "C:\Documents and Settings\"USER"\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2010\", będziesz miał wtedy dostęp do kilku skinów a także do folderów "settings" gdzie znajdują sie pliki XML z nazwą skina mam nadzieję ze jasno to opisałem ;) PS. a teraz idę spać bo rano do "tyrki" ;) No i zrobiłem to wszystko w tej kolejności. Jak odpaliłem ponownie grę to wyskoczył mi ekran w "okienku", bez backgroundu, z komunikatem "array access out of bounds" i nic nie mogłem dalej zrobić.... Czy jest jakaś inna możliwość zmiany kolorów? Quote Link to comment
dodektrn Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 no teraz skorka mi tez dziala;],ale mam tez takie pytanie : sciagam wlasnie z torrentow logopack do fma ,ale jest to plik jeden z rozszerzeniem .fmf .czym go otworzyc? Quote Link to comment
abbes Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 z tego co pamiętam, nie otwierasz go, tylko wrzucasz tutaj: C:\Documents and Settings\"USER"\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2010 i przeładowujesz skina. Quote Link to comment
jasonx Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Jakie grafiki dzialajace w FM2k8 maja szanse zadzialac w 2k10? Quote Link to comment
Recommended Posts