Vami Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Moja najnowsza taktyka, którą zdobyłem Mistrzostwo Turcji zespołem Caykur Rizespor. Ustawienie to klasyczne 4-3-3 Gramy ofensywnie. Obrońcy muszą umieć rozgrywać, a boczni to de facto skrzydłowi. Mój DR (Diogo Lopes) został najlepszym asystentem ligi. Kluczową pozycją jest DLP - Miguel Luis - miał najwięcej podań w lidze, a także celnych i tworzących akcję bramkową zagrań. Tu musicie mieć naprawdę gościa z radarem w głowie. IF L i IF R - na skrzydłach schodzący - najlepiej z przeciwstawną nogą - najważniejszy atrybut: szybkość. Zarówno DLP jak i DLF będą im zagrywać piłki na dobieg. Muszą na krótkim dystansie odsadzić rywala. Napastnik musi być silny i dobrze grać głową. Jest de facto ostatnim rozgrywającym. Statystyki W ataku nie było na nas mocnych. Strzelaliśmy najwięcej, a obaj IFowie (mimo finishingu 6 [!]) zdobyli ponad 15 bramek w lidze. Tyle samo strzelił nasz DLF. Obaj IFowie oraz FBowie muszą umieć dryblować. Pod tym względem byliśmy najlepsi w lidze: Ostateczna klasyfikacja wyglądała tak: Najwięcej goli, punktów - a także najmniej straconych bramek. Totalna dominacja. Polecam taktykę każdemu. Download 1 Quote Link to comment
Recommended Posts