lad Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Jako, że save w stylu Youth Only jest z założenia raczej długoterminowy sugerowałbym wczytanie gry na niezbyt przerośniętej bazie danych, tak żeby móc cieszyć się szybką rozgrywką i uniknąć dłużyzn przy przetwarzaniu podczas późniejszych lat gry. Przy starcie gry Manaus, w trzeciej lidze brazylijskiej, włączyłem wszystkie ligi z Ameryki Południowej (oprócz Brazylii pozostałe tylko na poziomie ekstraklasy), po to by urealnić rozgrywki w Copa Libertadores, oraz najlepsze ligi europejskie (również sam najwyższy poziom rozgrywkowy), żeby mieć gdzie sprzedawać piłkarzy wyprodukowanych na mojej taśmie. Całość podlałem wyborem "małej bazy danych" i wyglądało to w ten sposób: Oczywiście jeśli ktoś ma słabszy sprzęt, śmiało może zrezygnować z kilku(nastu) pozostałych lig i skupić się jedynie na rozwoju piłkarzy nie bacząc na to co dzieje się w FM-owym świecie. Nie polecałbym natomiast dużej bazy danych z kilkudziesięcioma ligami, nawet na mocnym komputerze. 1 Link to comment
klinsmann Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 co masz za kosiarkę, że garstka lig i tylko 2 gwiazdki? 1 Link to comment
Recommended Posts