Fenomen Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Temat dla chcacych wziac udzial w zabawie, ale na wersji FM20 Na razie tylko placeholder, ale mam nadzieje, ze niedlugo cos tu dorzuce 1 1 1 Link to comment
kolek23 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Zacząłem grać youth only gdy jeszcze to nie było modne Poprowadziłem do boju najbardziej "klasyczny" przykład oparcia składu na szkółce - Athletic Club Bilbao. Wrzucam szybkie podsumowanie wydarzeń z pierwszych kilku sezonów, następne będę wrzucał na bierząco, o ile nie kupię FM21 szybciej W U-19 zastałem takich chłopaków: Wyniki w pierwszych trzech sezonach: Na ten moment najbardziej perspektywiczni zawodnicy w mojej kadrze: 1 2 Link to comment
kolek23 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Najnowszy nabór jest średni, ale jakiś solidny ligowiec powinien się znaleźć Najciekawszy zawodnik Link to comment
kolek23 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Rozegrałem kolejny sezon. Wyniki: - LaLiga Santander: 2 miejsce - Copa del Rey: 4 rnd. Valladolid 1-2 - Liga Mistrzów: Ćwierćfinał, Barcelona 2-2w Progres widoczny, ale Barcelonę przeskoczyć będzie... raczej niemożliwe Najlepsi gracze szkoleni od początku: Link to comment
Recommended Posts