Lockheedhunter Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 I ja zacznę zabawę by mieć odskocznię od Journeymana Karierę tutaj zaczynam w FM20 Więc tak długo myślałem co by tu stworzyć, rozmawiałem już nawet z Verlee na temat spróbowania jego projektu ale granie 3 zespołami to jednak za dużo... Więc lecimy od zera. Wybór padł na.... Peterborough Polonia FC!!! Dlaczego tak? Poczytałem trochę i postanowiłem objąć klub założony przez naszych rodaków w UK... Startujemy od 11 szczebla rozgrywek. Cudów nie oczekuję ale trzymajcie kciuki 1 Link to comment
Lockheedhunter Posted December 13, 2020 Author Share Posted December 13, 2020 Oczekiwania na sezon Skład liczy raptem 17 zawodników Link to comment
Sensei Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 Niby polonia a z Polaków mam tylko tenera ? Link to comment
Lockheedhunter Posted December 14, 2020 Author Share Posted December 14, 2020 No niestety wgrałem tylko ligi dodatkowe ale nie ma żadnego update jeśli chodzi o składy Link to comment
Recommended Posts