wwosik Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 4 minuty temu, Pulek napisał: Piątek mecz z Schalke zaczyna na ławce Mnie zaskakuje, że w ogóle do meczowej się załapał. Nie dlatego, że słaby, ale że po jednym treningu. I ciekawe jak z niemieckim? ^^ Quote Link to comment
Feanor Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 41 minut temu, wwosik napisał: Mnie zaskakuje, że w ogóle do meczowej się załapał. Nie dlatego, że słaby, ale że po jednym treningu. I ciekawe jak z niemieckim? ^^ Każdy prawdziwy Polak zna podstawy. Hitler kaputt, nicht schiessen (to nawet pasuje)... 1 1 Quote Link to comment
Mauro Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 4 godziny temu, me_who napisał: Powinien zostać taki jak jest, a Hertha powinna mieć nowy obiekt, stricte piłkarski, na 50k-60k publiki, a nie 75k jak Olimpijski. Pełna zgoda. Myślę, że każdy post w temacie naszego ukochanego klubu powinien być okraszony hasztagiem #StadiondlaHerthy lub #StadionfürHertha Quote Link to comment
Brudinho Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 16 minut temu, Feanor napisał: Każdy prawdziwy Polak zna podstawy. Hitler kaputt, nicht schiessen (to nawet pasuje)... Dokładnie a podczas rozgrzewki przydają się takie zwroty jak "Hände hoch" np. 2 Quote Link to comment
ajerkoniak Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 https://transfery.info/aktualnosci/piatek-krytycznie-w-milanie-zmieniaja-napastnika-co-rok-i-to-jest-chyba-przyzwyczajenie/133221 Nasz as pochylił się nad wyraźnym problem, dobrze to zidentyfikował. Oby w Hercie szło mu lepiej! Quote Link to comment
Hajd Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Dziś o 20:45 nasz ukochany klub rozpocznie bój w 1/8 finału Pucharu Niemiec. Przeciwnikiem będzie Schalke, a według krążących w mediach informacji Krzysztof Piątek rozpocznie to spotkanie w pierwszym składzie! Kto razem ze mną korespondencyjnie rozkręca młyn przed telewizorem? Quote Link to comment
Kaczy Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 za gola Pio kurs 5.0 1 Quote Link to comment
Reaper Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 2 minuty temu, Kaczy napisał: za gola Pio kurs 5.0 patriotycznie stawiam 100 zł, ktoś się dorzuca??? 1 Quote Link to comment
Hajd Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Jeśli nie żartujesz z tym zakładem to ja dorzucam 2 dychy. 1 Quote Link to comment
jmk Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 TVP już kupiło prawa do transmisji? Quote Link to comment
Reaper Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Ja nigdy nie zartuje w sprawach patriotycznych Quote Link to comment
wwosik Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 5 godzin temu, Reaper napisał: patriotycznie stawiam 100 zł, ktoś się dorzuca??? well done w takim razie Quote Link to comment
Reaper Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 2 godziny temu, wwosik napisał: well done w takim razie Wiadomix! Ale niestety u mojego buka byl gorszy kurs, sorry @Hajd nie chcialo mi sie kolejnego konta zakladac Moze w kazdym meczu bede stawial te 100 zl na bramke Piatka? Quote Link to comment
Hidalgoo Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 27 minut temu, Reaper napisał: Wiadomix! Ale niestety u mojego buka byl gorszy kurs, sorry @Hajd nie chcialo mi sie kolejnego konta zakladac Moze w kazdym meczu bede stawial te 100 zl na bramke Piatka? stawiaj po 50 w każdym Quote Link to comment
Kaczy Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 takiego kursu już raczej nie będzie w przyszłości, chociaż na najlepszego strzelca Augsburga, Freiburga i Fortuny zawsze są kursy od 2,5 w górę Zobaczymy jak Pio zaliczą, bo na golach w Genoi też się można było dorobić, zwłaszcza jak strzelał więcej niż jedną Quote Link to comment
beeres Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 @Reaper , @Hajd , @Kaczy , czy dzisiaj również wierzymy w Piątka, pomimo soboty? Quote Link to comment
Hajd Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Z tego co widze to zaden klub nie traci tylu bramek co Mainz, wiec pewnie jakis zaklad pojdzie! 1 Quote Link to comment
Reaper Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Zawsze wierny idealom 1 Quote Link to comment
Misiek Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Ja też jestem gotowy 1 1 Quote Link to comment
jmk Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Proste, że od zawsze za Hertha Quote Link to comment
Recommended Posts