Guest Profesor Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 W ramach wypinania się na Agorę i Wygrajligę.pl zapisałem się do Fantasy Premier League, gdzie - przynajmniej na chwilę obecną - nie płaci się za każde kliknięcie mychą. Zainteresowanych wspólną grą zachęcam do rejestrowania się tutaj: http://fantasy.premierleague.com/ Utworzyłem też ligę CMF Forum z kodem dostępu 515834-94977. FC Mamuty: Reina - Ferdinand, Carvalho, Evra, Shorey - Lennon, Milner, Petrov, Rosicky - Berbatov, Agbonlahor Robinson, Ingimarsson, Dyer, Aghahowa Link to comment
Arsen Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Ja już jakiś czas temu ustaliłem skład, i po ostatnich wydarzeniach z WJ miałem zaproponować grę w FPL . Tim zwie się - a jakże! - Korona Kielce, skład podam później . Link to comment
timon Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Dzien dobry: Kuszczak - Tebily, Insua, Senderos, Heinze - Arteta, Rosicy, Pennant, Ballack - Tevez, Torres Fabiański, Bikey, Bowyer, Mpenza. Link to comment
Tenorio Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Green Mile: Cech - Evra, Terry, Baines, Mellberg - Rochemback, Lampard, Barry, Kranjcar - Rooney, Berbatov Niemi, Rosenior, Oster, Moore Link to comment
Kuchar Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Adam Kucharski AFC Kongo : Reina-Ferdinand,Mellberg,Evra,Yobo-Downing,Makelele,Giggs,Mokoena-Berbatov,Keane Friedel-Lescott-Miller-Carew Link to comment
woj Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 druzyna:FC WOJ 1: Cech 2: Terry 3: Gallas 4: O'Brien 5: Henchoz 6: Ronaldo 7: Lampard 8: Davies 9: Wallace 10: Rooney 11: Berbatov 12: Turner 13: Johnson M 14: Mokoena 15: Sturridge Link to comment
Fikander Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Mechpom FC: Kuszczak - Yobo, Terry, Evra, Carragher - Carrick, Gamst Pedersen, Gilberto, Essien - Drogba, Tevez Al-Habsi - Rosenior - Kavanagh - John Link to comment
gilik Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Peter Fil, Wisłoka Dębica: Kiszczak, Jaaskalainen - Toure, Carragher, Vidic, Carvalho, Queudrue - Gerard, C.Ronaldo ©, Kranjcar, Hamman, Oster - Aghahowa, Kuyt, Earnshaw Link to comment
Enrico Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Bazyl Team: Robinson-Agger, Bouma, Toure-Gamst Pedersen, Ronaldo, Mascherano, Cahill, Kranjcar - Kuyt, Berbatov Jones, Ferdinand, de la Cruz, Earnshaw Link to comment
jmk Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Nie znam się na PS, ale zapisałem się, skład: 1: Cech 2: Senderos 3: Terry 4: Riise 5: Bramble 6: Babel 7: Ronaldo 8: Landzaat 9: Emre 10: Berbatov © 11: Voronin 12: Kirkland Goalkeep- er 13: Cahill Defender 14: Quashie Midfield- er 15: Tevez Forward Link to comment
COF Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 M.G Corp Cech, Fabiański Terry ©, Ferdinand, Baines, Evra, O'Brien Ronaldo, Downing, N'Zogbia, Davies, Dempsey Berbatov, Eduardo, Young Link to comment
Enigma Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 tez sie zapisalem a co druzyna: Wisla Krakow Cech Terry , Carvalho , Riise , Rozehnal Ronaldo , Teale, Johnson , Smertin Berbatow , Rooney © Kuszczak , Martins , Quashie , Bates Link to comment
cezar1125 Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Ja już się zapisałem Kiksowice: Cech (Niemi) - Clichy, Agger, Carvalho, G. Neville (Bouma) - Essien, Scholes©, Rosicky, Jenas (Convey) - Berbatov, Adebayor (Forssell). Link to comment
Guest Profesor Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Przypominam parę prostych zasad: 1. Jeden użytkownik CMF może mieć tylko jeden zespół. 2. Oprócz zapisania się do ligi zespół zgłaszamy również tutaj - nie znam Waszych nazwisk i nie jestem w stanie ustalić z powietrza, kim są właściciele zespołów zapisujących się do ligi. Link to comment
Arsen Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Korona Kielce Mariusz Wyrozumski Van der Sar - Carvalho, Toure, Carragher, Neville - Petrov, Nolan, Zokora, Rosicky© - Adebayor, Defoe Rezerwa: Kuszczak, Chimbonda, Dyer, Earnshaw Link to comment
ubu Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Third Lanark: Lehmann - Yobo, Shorey, Mellberg, Dunne - Ronaldo, Arteta, Cahill, Taylor - Berbatov, Viduka ławka: Niemi, Rozehnal, Skoko, Agbonlahor Link to comment
Arti Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Blaugrana 1899 Cech - Evra, Ferdinand, Toure - Scholes, Essien, Downing, Alonso - Berbatov, Van Persie, Adebayor Rezerwa: Niemi, Boyce, Kilbane, Ingimarson Link to comment
Fenomen Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 mój skład: (wsiowe sarenki) Reina - Carvalho, Yobo, Dawson, Toure - Arteta, Barry, Gilberto, X. Alonso - Martins, Yakubu rezerwa: Kuszczak, Baines, Downing, Harewood Link to comment
Dudek Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 The Red Devils Van der Sar - Carragher, Agger, Riise, Carvalho - Ronaldo ©, Miller, Kavanagh, Hleb - Rooney, Berbatov Rezerwa: Taylor,Christanval, Wallace, Forssell Link to comment
Fentor Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Kokosowe Truskaweczki Reina - Lescott, Finnan, Toure, Vidic- Barton, Gilberto, Speed, Campo- Anelka, Johnson Fabianski, Arbeloa, Harper, Zamora Link to comment
Recommended Posts
Posted by Reaper,
0 reactions
Go to this post