BananowyUX Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Już wszystko działa jak należy. Pomogło ponowne zainstalowanie gry. Mam jednak jeszcze jedno pytanie: w którym momencie można zmienić numery poszczególnych zawodników? Minęło już kilka kolejek i nadal nie mogę tego zrobić. Mija również sierpniowy termin zgłaszania składu, a u mnie nadal nic. :( Czy jest, to związane z działaniem dodatku czy też być może problem leży w samej grze? Można zmodyfikować dodatek tak, aby skład można było rejestrować przed 1 kolejką nowego sezonu? Quote Link to comment
pvvkr Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Robię sobię odwrotny manewr tzn. usuwam 37 kolejkową ekstraklasę i aplikuję klasyczne 30 kolejek. Mam 2 pytania. 1. Jak przesunąć kolejkę rozpisującą się na środek tygodnia na jakiś inny środek tygodnia? 2. W jaki sposób ustawić losowanie Pucharu Polski aby mieć sztywną drabinkę aż do finału? Quote Link to comment
Luk10 Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 2) Chyba nie ma takiej możliwości Quote Link to comment
Ernie Souchak Posted May 7, 2014 Author Share Posted May 7, 2014 Robię sobię odwrotny manewr tzn. usuwam 37 kolejkową ekstraklasę i aplikuję klasyczne 30 kolejek. Mam 2 pytania. 1. Jak przesunąć kolejkę rozpisującą się na środek tygodnia na jakiś inny środek tygodnia? 2. W jaki sposób ustawić losowanie Pucharu Polski aby mieć sztywną drabinkę aż do finału? Jeżeli mowa o FM2014 to obydwie pozycje można wykonać tylko za pomocą reguł zaawansowanych. Quote Link to comment
Recommended Posts