Jump to content

[FM2013] Polska Ekstraklasa (podział na grupy)

Ernie Souchak

Recommended Posts

Już wszystko działa jak należy. :jupi: Pomogło ponowne zainstalowanie gry. Mam jednak jeszcze jedno pytanie: w którym momencie można zmienić numery poszczególnych zawodników? Minęło już kilka kolejek i nadal nie mogę tego zrobić. Mija również sierpniowy termin zgłaszania składu, a u mnie nadal nic. :( Czy jest, to związane z działaniem dodatku czy też być może problem leży w samej grze? Można zmodyfikować dodatek tak, aby skład można było rejestrować przed 1 kolejką nowego sezonu?

• 5 months later...

Robię sobię odwrotny manewr tzn. usuwam 37 kolejkową ekstraklasę i aplikuję klasyczne 30 kolejek. Mam 2 pytania.

1. Jak przesunąć kolejkę rozpisującą się na środek tygodnia na jakiś inny środek tygodnia?

2. W jaki sposób ustawić losowanie Pucharu Polski aby mieć sztywną drabinkę aż do finału?

Robię sobię odwrotny manewr tzn. usuwam 37 kolejkową ekstraklasę i aplikuję klasyczne 30 kolejek. Mam 2 pytania.

1. Jak przesunąć kolejkę rozpisującą się na środek tygodnia na jakiś inny środek tygodnia?

2. W jaki sposób ustawić losowanie Pucharu Polski aby mieć sztywną drabinkę aż do finału?

Jeżeli mowa o FM2014 to obydwie pozycje można wykonać tylko za pomocą reguł zaawansowanych.