Necib Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Zadajcie sobie takie pytanie skąd dowiadujemy się o jakiś newsach z życia sportu ??? Odpowiedz jest prosta strony klubowe oraz czasopisma , i tak właśnie wpadłem na pomysł że zrobię karierę w wersji REAL Teraz konkrety będę prowadził stronę internetową klubu Korony Kielce ,oraz żeby przypominać o sobie na forum 3-4 strony czasopisma z wydarzeniami w mojej karierze (WERSJA PDF) ADRES STRONY : http://korona-kielcefm.futbolowo.pl/ Moją byłą karierę z Atletico dokończę później. Ta mam nadzieję bardziej przypadnie wam do gustu Link to comment
Sztaficer Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Ciekawy sposób przedstawienia kariery, na dodatek mojej kochanej Koroneczki. Trzymam kciuki. Link to comment
Makk Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 a gdzie przecinki, myślniki i dwukropki? nie kminię akcji szczerze powiem, ale ok... Link to comment
tomba Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 "Ekstraklasa w wersja prawdziwa" chyba coś pomyliłeś w tytule Link to comment
Makk Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 ano. tytuł też nie polski jest. translator gugli chyba nie działa za dobrze. ;) Link to comment
Necib Posted November 5, 2012 Author Share Posted November 5, 2012 Tytuł to celowy zabieg Przecinki, dwukropki, myślniki przecież są ,na stronie w każdym bądź razie. Jak poradziła sobie Korona w okresie przygotowawczym ?, dowiecie się na stronie: http://korona-kielce...wo.pl/index.php Link to comment
TheDoctor Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Podobnie jak MaKK nie rozumiem koncepcji takiego przedstawienia kariery. Rozumiem, że chcesz prowadzić stronę internetową klubu z managera. Tylko dziwnie widzę jak datą 5.11.2012 są oznaczone jednocześnie przygotowania, mecz z Cracovią, transfery, jakieś obozy itp. Ja wiem, że czas płynie szybciej w managerze, ale widzę trzy posty, które są w jednym czasie, a opisują trzy różne wydarzenia. Jeśli to sprawia tobie frajdę - super, trzymaj tak dalej, ale wydaje mi się, że aktualizowanie strony stanie się w końcu dla ciebie uciążliwe, czego oczywiście ci nie życzę. Pozdrawiam i powodzenia. Link to comment
Makk Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Tytuł to celowy zabieg Przecinki, dwukropki, myślniki przecież są ,na stronie w każdym bądź razie. celowy zabieg? tzn jaki? bo ni huhu go nie kumam. taki Kali ma być? na stronie może i są. nie zaglądałem. tu ich nie ma. ja czytam to co na forum a nie gdzieś tam. wytrzymasz góra 5 spotkań. więcej nie wróżę. save padnie Link to comment
Necib Posted November 5, 2012 Author Share Posted November 5, 2012 TheDoctor Na tą datę nie patrz ,ja spróbuje ją zlikwidować bo masz rację ,dziwnie to trochę Link to comment
Recommended Posts