Jump to content

Manchester City

Recommended Posts

Sven-Goran Eriksson nie jest już trenerem Manchesteru City. Angielskie media twierdzą, że Szwed zostanie selekcjonerem kadry Meksyku.

- Chciałbym podziękować fanom, zawodnikom i całemu sztabowi zespołu za wielkie poparcie podczas sezonu - powiedział Szwed. - Życzę klubowi, i każdej osobie z nim związanej, samych sukcesów w następnych latach.

W imieniu klubu trenerowi podziękował za współpracę dyrektor wykonawczy klubu Alistair Mackintosh. - Zawsze pozostanie przyjacielem naszego klubu - stwierdził.

Eriksson pracował z Manchesterem City niespełna rok. Prowadzona przez niego drużyna zajęła 9. miejsce w Premier League.

Scorp, sa jakies nazwiska na giełdzie?

Scorp, sa jakies nazwiska na giełdzie?

Tak, niestety ponoc Mark Hughes jest bliski zastapienia Szweda :/ Mowilo sie takze o Zico :doh!:

Ja mam mieszane uczucia. W sumie wszyscy spodziewali sie wiecej po tym sezonie, a tu tylko 9 miejsce w lidze. Ja bym jednak Szwedowi dal jeszcze rok - chocby za te 2 zwyciestwa z utd :]

Przyzwoity zespol, przyzwoite wyniki - ale nic specjalnego nie osiagnal, a poza tym ja Hughesa po prostu nie lubie :/

No i stało się Hughes nowym menedzerem City. Mało tego kosztował nas 5 mln funtów :roll:

• 2 months later...

Były premier Tajlandii - Thaksin Shinawatra - sprzedał Manchester City, grupie inwestycyjnej z ZEA Abu Dhabi United Group.

Cele grupy są ambitne - ManCity ma skończyć w czwórce w tym sezonie, a w przyszłości być wiodącą siłą ligi.

Więcej informacji

Ps - napis na koszulce wyjątkowo niefortunny zważając na nazwę lokalnego rywala :rotfl:

Były premier Tajlandii - Thaksin Shinawatra - sprzedał Manchester City, grupie inwestycyjnej z ZEA Abu Dhabi United Group.

Cele grupy są ambitne - ManCity ma skończyć w czwórce w tym sezonie, a w przyszłości być wiodącą siłą ligi.

Więcej informacji

No na to by wyglądało że sypneli "groszem", bo w pierwszej połowie meczu z Sunderlandem sędzia chyba w 5 sytuacjach ostro skrzywdził podopiecznych Keana

Ty wszędzie wałki sędziego widzisz ?

Do PiSu się nadajesz, układ tu, układ tam. Newcastle też sypnęło, bo w 1 połowie sędzia ew. karnego nie zagwizdał, ale w przerwie Arsenal też zapłacił, bo potem parę "błędów" na ich korzyść było.

Do PiSu się nadajesz, układ tu, układ tam. Newcastle też sypnęło, bo w 1 połowie sędzia ew. karnego nie zagwizdał, ale w przerwie Arsenal też zapłacił, bo potem parę "błędów" na ich korzyść było.

Dlaczego od razu na niego skaczesz?

Zabronisz komuś mieć własne zdanie?

:rotfl: Jestem kibicem Manchesteru City :roll: To miał być żarcik odnośnie nowego inwestora :D Ewentualne błędy sędziowskie na korzyść City jakoś zniosę :D

Wybacz, jestem nauczony, że żarty kwituje się emotikonką ;). Poza tym czytałem ostatnio twoje żale na Celitc.

Żeby nie zbaczać, Spursi odkupili już od Manchesteru Corluke i być może to nie koniec transferów między tymi dwoma klubami, ponieważ Citizens zaproponowali za Berbatova 30 mln funtów.

Wybacz, jestem nauczony, że żarty kwituje się emotikonką ;) . Poza tym czytałem ostatnio twoje żale na Celitc.

Żeby nie zbaczać, Spursi odkupili już od Manchesteru Corluke i być może to nie koniec transferów między tymi dwoma klubami, ponieważ Citizens zaproponowali za Berbatova 30 mln funtów.

Bo Celtic to Celtic na wejściu już mam żal, że istnieją :P

O Corluce nie słyszałem ale to by wyjaśniało transfer Zabalety :) Mimo tych wzmocnień które zrobiono, nie wydaje mi się żebyśmy byli w stanie zająć miejsce w czwórce :/ Za młody skład a zawodnicy których sprowadzono, będą potrzebować czasu na dostosowanie się do angielskiej wersji gry.

Eee tam... Wyglada to coraz lepiej. Juz wczoraj Jo pokazal sie z dobrej strony a Wright-Phillips to po prostu miod i orzeszki :) Do teraz nie moge uwierzyc ze znowu jest z nami :) Ćorluki mi za bardzo nie jest zal bo przyszli ostatnio Zabaleta i Kompany. Szkoda tyko ze Elano wyladowal na lawce :roll:

Co do przejecia klubu - juz od kilku tygodni bylo wiadomo ze Shinawatra chcial sprzedac klub. Ma wystarczajaco duzo wlasnych problemow...

A skąd wiesz, że się zgodził albo że jest zainteresowany, że już mu pociskasz od frajera? Na razie kluby się porozumiały, zresztą City ponoć robi też podchody pod Villę i Gomeza, ale Berbatow przecież deklarował, że chce odejść, bo chce grać w Lidze Mistrzów - w City chyba na to nie może liczyć, hę?