kuab Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Sorry za odkopanie, ale zacząłem grać w TE 2013 i mam klucz aktywacyjny (plik .txt) i nie wiem gdzie wpisać ten klucz, żeby aktywować pełną wersję. Pamiętam że w wersji 2011 nie miałem z tym problemu. Ktoś wie? Quote Link to comment
schizzm Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Nie umieszczalo się go w głównym folderze gry? BTW. Jeśli to oryginał to możesz napisać do twórcy i powinien Ci podesłać tez klucz steamowy. Ja tak kiedyś zrobiłem, w zamian prosił jedynie o recke na steamie Quote Link to comment
peżet Posted April 16, 2019 Share Posted April 16, 2019 Była jakiś czas temu przecena na Tennis Elbow 2013 na steam tak więc kupiłem. Teraz chciałem sobie pograć ale ku mojemu zaskoczeniu w grze nie ma prawdziwych nazwisk co strasznie mnie w oczy kole. Kiedyś grałem w TE2011 i nazwiska zawodników były autentyczne. Generalnie jestem w tej grze zielony, ale na forumku zdaje się paru graczy jest. Skąd pobrać jakieś mody albo patche? Quote Link to comment
schizzm Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Sprawdzaj forum managames.com, strona twórcy gry (manutoo), tam powinieneś znaleźć wszystko (i sam twórca chętnie udziela pomocy). Sprawdź chociażby ten link https://www.managames.com/Forum/topic29-21260.php Quote Link to comment
Mauro Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 W tym linku jest mowa o Sam Megapatch Kiedyś ściągałem ten dodatek i bardzo go polecam Quote Link to comment
peżet Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Dzięki za pomoc, ale zdażyłem to wygooglować. Dziwne, że w zasadzie ta gra w Polsce w ogóle nie jest popularna. Na razie pykam sobie Andre Agassim i szukam też dobrego patcha z zawodniczkami WTA Quote Link to comment
Mauro Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Obecny turniej Roland Garros sprawił, że po latach nabrałem ochoty na Tennis Elbow. No i odkryłem, że 4 czerwca wyszła najnowsza wersja - Tennis Elbow 4. Jest dostępna na Steam. Ktoś już może grał? Quote Link to comment
Recommended Posts