Mahdi Posted March 25, 2025 Share Posted March 25, 2025 Minęło, jak z bicza strzelił! Portal Mój Football Manager obchodzi 10. rocznicę urodzin. Z tej okazji potężny łyk historii i kilka niespodzianek. Dziękuję wszystkim, którzy przez lata dzielili się swoimi FM-owymi przygodami oraz współtworzyli to miejsce. Przyznam się jednak, że dziś moje myśli biegną szczególnie mocno ku osobie Adriana Juszkiewicza (jmk), którego już z nami nie ma. Bez niego na pewno nie bylibyśmy w tym miejscu, w którym jesteśmy. Cześć Jego Pamięci! Rocznicowy artykuł po kliknięciu w poniższy baner: 1 1 Quote Link to comment
bacao Posted March 31, 2025 Share Posted March 31, 2025 W dniu 26.03.2025 o 00:22, Mahdi napisał: Minęło, jak z bicza strzelił! Portal Mój Football Manager obchodzi 10. rocznicę urodzin. Z tej okazji potężny łyk historii i kilka niespodzianek. Dziękuję wszystkim, którzy przez lata dzielili się swoimi FM-owymi przygodami oraz współtworzyli to miejsce. Przyznam się jednak, że dziś moje myśli biegną szczególnie mocno ku osobie Adriana Juszkiewicza (jmk), którego już z nami nie ma. Bez niego na pewno nie bylibyśmy w tym miejscu, w którym jesteśmy. Cześć Jego Pamięci! Rocznicowy artykuł po kliknięciu w poniższy baner: A te 10 lat temu to nie miałeś się wycofywać ze sceny FMa przypadkiem? Szczerze mówiąc przydałoby ci się... 1 Quote Link to comment
Recommended Posts